Sobotní dopoledne žádný pěkný fotbal na uhříněveské UMT, kde hraje svá domácí utkání TJ Benice, nepřineslo. Zápasu 2. kola nepřispělo velké vedro, šílenej povrch a malé rozměry umělky a ještě méně k tomu ale přispěli oba týmy. Hrál se fotbal bez větších šancí s minimem kombinace, jeden souboj za druhým. Vzhledem k tomu, že v soubojích měli navrh domácí, byli nebezpečnější. Vzhledem k tomu, že defenzivní činnost týmu fungovala celkem slušně, nepouštěli jsme domácí k žádným větším šancím, spíš jen náznakům, které stačil vždy někdo včas uhasit. Ofenzivní činnost byla výrazně slabší a tak jsme se vepředu v podstatě k ničemu nedostávali a to ani po prostřídání útočníků.

Když už to vypadalo, že s vypětím všech sil ubráníme bezgólovou remízu, zahrál v 82. minutě jeden z domácích nepřesně malou domu, kterou vystihl Michal Voldřich a po hezké samostatné akci nás poslal do vedení, 0:1. Do konce zápasu jsme si vedení už zkušeně pohlídali a tak si  do Třebo vezeme tři body a ne jen jeden. Za zmínku ještě stojí, že Kuba Prebsl ve své soutěžní premiéře za třeboradické muže hned vychytal nejen výhru, ale i čisté konto.  Pokud budeme chtít bodovat i v dalších zápasech, musíme zlepšit zejména hru dopředu a to výrazně.

branka: 81′ Voldřich

Sestava našeho mužstva:

Prebsl – Žofák M., Nekolný, Češpivo, Syrový – Voldřich (88.Opfolter), Novák (K), Pokorný, Kyncl – Danko (68.Hrubý), Lhota (52. Průša – 73.Šonský H.)

Slovo trenéra Standy Nekolného na závěr:

Podmínky na UMT v Uhříněvsi nevyhovovaly naší hře (povrch byl hroznej, hřiště malé), kdy se snažíme hrát hodně po krajích a dávat balony za obranu na rychlé úročníky. Bylo to hodně o soubojích a s tím máme zatím potíže. Soupeř měl na hrotu dva nebezpečné útočníky, kteří byli na tuto soutěž nadstandartní, takže jsme měli vzadu občas dost práce. V obraně měl soupeř naopak mezery, ale my bohužel neměli v tomto zápase v útočné fázi takovou kvalitu, abychom je dostatečně prověřili nebo si vytvořili gólové šance. Zápasu by určitě spíš slušela remíza, nebyli jsme lepším, ale spíš šťastnějším týmem.