Zápas za překrásného podzimního počasí jsme odehráli na satalické hrbolaté trávě, a to je snad jediná polehčující okolnost, která se nedá vytknout našemu mužstvu.
Je pravda, že jsme od začátku hráli, snažili se kombinovat, ale pokud si někdo myslí, že soupeř si branky vstřelí sám, žije ve velkém omylu! Hra bez důrazu, osobní souboje vypuštěné a koncovka velice žalostná. I přesto jsme si vypracovali řadu gólovek, ale jak již jsem zmiňoval, jakoby jsme nechtěli ty branky vstřelit. Soupeři stačilo i z „nešance“ nám vstřelit dvě branky a rázem jsme prohrávali. Pak se zdálo, že kluci pochopili, že asi budou muset trochu více zabrat a během pár minut se skóre srovnalo a já myslel, že se vrátíme k naší hře. Ale znáte to, jak laxně začnete zápas, podceníte soupeře, pak těžko se do zápasu vracíte a ještě těžce se zápas otáčí. To byl případ našich borců, když jsme do poslední čtvrtiny nastupovali za stavu 3:4 pro „Sátky“.
To už bylo i na mě moc, proto jsem stáhnul hru jen na „bojovníky“. Mára a Kovi opět zvedli mužstvo, v zápase nasázeli dohromady sedm branek, ale pro mě zásadní, že bojují, makají a nevypustí žádný souboj. Nechci ostatní jen hanit, poslední 12-ti minutovka proběhla v naší réžii, zlepšil se pohyb a šesti brankami jsme otočili zápas.
Do každého zápasu musíme vstupovat pokorně a odehrát ho naplno.

Sestava: Filip Novotný, Marek a Filip Kornovi, Martin Všetečka, Honza Košek, Martin Kovář a Vítek Přívratský

Branky: 4x Kovi, 3x Mára, 1x Honza, 1x Vítek

Hodnocení: Takže borci – palec dolů, pouze kladné hodnocení za konečné rozuzlení!

Trenér J.Kurka