V neděli 1.11. 2015 zajela starší přípravka 2006 ke svému poslednímu utkání na hřiště Ruzyně. Sice jsme cestovali přes celou Prahu, ale aspoň nám přálo počasí a kluci si mohli svůj poslední venkovní zápas tohoto roku užít. Vzhledem k tomu, že se všichni marodi uzdravili a mohl přijet i Alex, který původně nebyl v nominaci, nastoupily jsme v 9, což jsem po úterním tréninku považoval za utopii. Spíše to vypadalo, že bude jen 1 hráč na střídání.

Ale k samotnému zápasu. Domácí měli od začátku mírnou převahu, ale kluci pozorně bránili a vyráželi jsme k rychlým protiútokům. V bráně chytal spolehlivě David a když už byl překonán, zachránilo nás břevno. V jednu chvíli to vypadalo, že půjde Matěj sám na gólmana, ale akci nepochopitelně přerušil zmateně pískající rozhodčí Vild, který na Matěje odpískal faul.  Po jedné z našich dalších akcí velmi správně atakoval Maty soupeřova brankáře, který ho ve snaze odkopnout míč trefil a odražený míč doputoval až  do soupeřovi branky – 1:0. Hrál se oboustranně bojovný fotbal převážně ve středu hřiště, kde jsme byli zásluhou Pepy silní na míči. Trpělivost a bojovnost nám přinášela ovoce. Po brankách křížné střely Pepy a prostřelení brankáře Sebastianem jsme šli do poslední čtvrtiny s nadějným náskokem 3:0! Až do této doby nám výborně hrála obrana, kde se převážně střídal Alex, který přes svou stranu nikoho nepustil, Maty, jež hrál bojovně a se zvednutou hlavou a Adam, který se v posledních utkáních dostával do výborné formy a neustoupil, ze žádného souboje.

V poslední čtvrtině jsme však přestali být důslední a domácí nás ztrestali snížením na 3:2. Po akci Pepy, který trefil tyč, se nám povedlo opět náš náskok navýšit zásluhou dobíhajícího Matyho na 4:2. Zde bych chtěl Matyho opravdu pochválit, jelikož ač hrál převážnou část utkání jako obránce, dokázal svoji důsledností vstřelit 2 góly. Závěr zápasu se nám však bohužel nepovedl a nechali jsme soupeře srovnat na 4:4. A pokud bych ve vypjatém konci pana rozhodčího neupozornil, že hrajeme již 2 minuty přesčas, k čemuž nebyl žádný důvod, rozhodčí by nás nechal hrát asi až do druhého dne.

Sestava: David Plicka,  Alex Kamody, Matyáš Hromas, Sebastian Štock, Adam Pěč, Samuel Střelka, Josef Lukavský, Matěj Hodač, Onděj Čáp (kapitán)

Hráč utkání za SK Třeboradice podle trenéra: Matyáš Hromas

trenér M. Plicka