Třeboradice ml. Žáci / Čakovice 2:2

V pátek 6.10. sehráli mladší žáci r.2010 zatím svůj nejemotivnější zápas roku. Na domácí půdě se proti nim postavili rivalové z Čakovic a hned od první minuty bylo jasné, že to nebude lehký zápas.

Za podpory silné domovské fanouškovské základny, která byla díky bubnu slyšet široko daleko, si kluci vedli skvěle a první polovina skončila 2:0. Gól v 8 minutě poslal do brány Honza Veselý a ve 29 minutě přímou střelou zasáhl brankáře soupeřů Dan Sedláček alias „Sedy“. Brankář skvěle zareagoval, přesto mu míč proklouzl mezi prsty a my se mohli radovat z dalšího gólu.

Druhá polovina zápasu začala ostře, soupeř poslal na bránu několik střel, s kterými si skvěle poradil brankář Ondra Irimičuk, přesto ho soupeř ve 47 minutě překonal. Emoce byly vyhrocené, soupeřův funclub se neuměl udržet a neustále vstupoval do hřiště, došlo i ke slovní potyčce mezi fanoušky, ale náš tým se nenechal vyvést z míry a bojoval jako o život. Domovská základna fanoušků přidala na síle a ve vzduchu byly cítit silné emoce.  Zápas nabíral na rychlosti, kluci v poli hráli skvělou hru i přesto se soupeři podařilo dát v posledních minutách hry gól a zapas skončil remízou 2:2.

Velký dík patří fanouškům domácího týmu na obou stranách hřiště. Holky, kluci i rodiče podporovali své favority ze všech sil a kluci tak mohli zažít atmosféru velkých zápasů.

Sestava: Ondřej Irimičuk, Oskar Lukeš, Šimon Fišara, Václav Ouda, František Chramosta, Jakub Rosecký, Adam Adouni, Jan Veselý, Jiří Stibor, Štěpán Řehák, Dan Sedláček