Na pěkně připraveném trávníku v Březiněvsi, za solidního počasí, jsme nastoupili proti domácím borcům. Povzbuzeni výkonem z minulého utkání jsme byli všichni zvědavi, jak dopadne dnešní souboj. Od prvních minut však bylo znát, že v Březiněvsi k žádnému překvapení nedojde. Kluci se sice snažili bojovat jako tým. Individuální dovednosti domácích při hře jeden na jednoho však byli nad naše síly. Poločasový stav 1:10 byl jednoznačný. Náš jediný úspěch zařídil svým gólem po chladnokrevném obstřelení brankáře David Jiroušek. Splnil tak trenérův předzápasový úkol, který dostal – vstřelit gól. Škoda jen, že se David více nezapojil i do obranné fáze, kde nás domácí přečíslovali. Davida bych v tomto zápase přirovnal k legendárnímu brazilci Romáriovi, který hrál sice výborně, ale jen ve velkém vápně soupeře J. V další části hry jsme se dokázali i více zapojit do útočení – David: 3 krát sám na brankáře, Marek: břevno z přímého kopu , druhý gól se nám již ale vstřelit nepodařilo. Z hlediska hry byla z našeho pohledu nejpovedenější 4.čtvrtina.  Konečná prohra 1:17 je pro nás sice až moc krutá, ale rozhodně  nebudeme z dnešního výsledku dělat nějaké přehnané závěry.
Co se týká krátkého hodnocení jednotlivých hráčů: : Dan Knotek – standardní výkon. David Plicka – potřebuje zapracovat na rychlosti. Adam Pěč – příjemné překvapení, jeden z nejlepších výkonů za poslední dobu. Klička, nahrávka, start na balon, rychlost. Jen tak dál Adame. Ještě zapracujeme na tahu na branku a roste nám tu nový Kadeřábek J. Sebastian Štock – škoda 2 zbytečných  přihrávek soupeři do sólového úniku a také zlepšit start na míč.  Josef Lukavský- sice bojoval, ale jako od tahouna týmu jsem čekal víc- Pepo, zvednout hlavu a občas přihrát. Matyáš Hromas – v obraně a útoku standard, v záloze příjemné překvapení, ale také platí – trénovat rychlost. David Jiroušek – dopředu za 1, dozadu za 5 J. Sam Střelka – bojovný výkon, ale chybí síla a rychlost. Filip Korn – bojoval, ale jsme u něj zvyklí na lepší výkony. Marek Korn – herně má na to, aby patřil k nejlepším na place. Ale až na to břevno – byl ten kluk dnes vůbec na hřišti J ?
Jakoby nás včerejší Filipojakubská noc začarovala. Na dnešní utkání musíme rychle zapomenout. Příležitost odčinit prohru budeme mít již hned následující čtvrtek, kdy hostíme Podolí.

Gól: David Jiroušek 1.

Sestava: Dan Knotek, David Plicka, Adam Pěč, Sebastian Štock, Josef Lukavský, Matyáš Hromas, David Jiroušek, Sam Střelka, Filip Korn, Marek Korn.

Hráč zápasu za SK Třeboradice: Adam Pěč

trenér M. Plicka

brezineves2_2006