Sparta Praha oznámila návrat nějakého Tomáše Rosického.  1.utkání měl Rosický odehrát v sobotu 10.9. Na utkání starší přípravky Sparta dívky – Třeboradice však kupodivu nedorazil. :-)

Utkání tak začalo i bez největší hvězdy přesně v 9:00 středoevropského času. Začátek zápasu byl vcelku vyrovnaný. Na hráčkách Sparty byla znát herní vyspělost, kluci z Třeboradic se zase snažili vše dohnat bojovností. Postupem času se však přeci jen začala prosazovat sehranější děvčata ze Sparty a i díky některým našim individuálním chybám se Sparta dostala do vedení. Zprvu nás drželi na dostřel vyrovnání góly kapitána Vojty, který srdcem slávista nechtěl nechat Spartě rozhodně nic zadarmo. Góly poté přibývali na obou stranách, do té  třeboradické jich však přeci jen padlo více.

Konečný výsledek 11:4 pro Spartu.

Sestava SK Třeboradice St. přípravka 2006: Dan, Adam Duchek, Adam Pěč, Adam Havrda, David, Matyáš, Matěj, Ondra, Filip, Vojta – kapitán.

Branky SK Třeboradice: Vojta 2, Matěj, Dan

Krátké hodnocení hráčů:

Dan – v bráně chytil , co mohl. V poli bojovný výkon.

Adam Duchek – v bráně chytil , co mohl. V poli bojovný výkon. Doporučení: před zápasem si pořádně zavázat tkaničky!

Adam Pěč – na podzim jsem od něj byl zvyklý na lepší výkony. Rychlost nechybí, ale více bojovnosti.

Adam Havrda – zpočátku se rozkoukával. Poté si asi uvědomil, že jako slávista nesmí Spartě nic darovat a podal nadstandardně bojovný výkon.

David – Dobře si kryje míč, nechyběla bojovnost a pokus o střelbu. Co však chybělo, byla rychlost.

Matyáš – Dokáže výborně podržet balon a obejít protihráče, což je od záložníka potřeba. Škoda, že potom nepřijde dostatečně prudká a přesná nahrávka.

Matěj – škoda spálených šancí! Dobře se uvolňoval, ale místo, aby šel kolmo na bránu zbytečně míč zasekával. Mohl dát 3-4 góly. Snad to vyjde příště.

Ondra – Ondra nevěděl kam si má stoupnout. Možná byl po ránu ještě rozespalý. Minule proti Kyjím podal lepší výkon.

Filip – Nebojí se chodit do těla. Hrál dobře pozičně. Občas zbytečně a ukvapeně zakopnul balon.

Vojta – pěkný výkon. Jako správný kapitán se snažil strhnout spoluhráče. Bojoval, střílel góly. Připomínka: „Vojto, maminka, rozhodčí a trenér mají vždycky pravdu.“ J

 

Hráč utkání: Vojta

 

Martin Plicka – trenér St. přípravky 2006