SPŘ_07 / TJ SK Satalice  – SK Třeboradice 12:2 

Měl to být souboj o druhou příčku, čekal jsem bojovnost a urputnost jako v přípravném zápase proti 2005 ve čtvrtek. Opak byl pravdou!

Zápas začali lépe domácí a my jsme začali hru kontrolovat a soupeře přehrávat za stavu 2:0. Podařilo se nám snížit a vytvořit si další gólovky, ale bohužel se nepodařilo je proměnit. To byl kámen úrazu, a když tlačíte, kombinujete a soupeř odkopne z půlky a dostanete gól, to musíte vsadit na ty ostřílené. Bohužel, pro mě zklamání.

Z 12-ti nominovaných bych vyzdvihnul Máru a Filipa. Parádní výkon obou. Bránili, bojovali a dokázali podpořit ofenzivu. Matěj patřil taktéž k nejlepším a odehrál velmi dobrý zápas. Eda zlepšeným výkonem v druhé polovině zápasu a Martin svojí bojovností také snesou vyšší měřítko. To bylo ovšem málo a po půli byl stav 6:1.

Druhá polovina byla prakticky stejná, my jsme se snažili, zahazovali šance a soupeř trestal… Nechci tímto snižovat kvalitu soupeře, dobré mužstvo, výborní jednotlivci, v tabulce druhé místo ( dnes už první ), jedenáctkrát zvítězili a třikrát podlehli, ale hratelný je přece každý……

Na druhou stranu musím uznat, že terén byl pro nás těžší. Dělá nám problém hrát na vysoké trávě, bere nám to sílu, a když proti nám nastoupí čtyři hráči staršího ročníku ( 2006 ), tak je to handicap. Navíc za soupeře nastoupila hráčka, která neměla oprávnění hrát a rozhodně patřila k pilířům jejich defenzívy. Později jsem zjistil, že nebyla v zápise a v databázi členů nebyla aktivní. Podle fotek jsem zjistil, že po hřišti běhali hráči s čísly, které nebyly vůbec v zápise. Nevím proč? To budeme dělat u dětí konfrontace?

Vůbec mi nejde o body, ale rád bych, aby dostaly Satalice nebo trenér pořádný flastr!  

Zápas hodnotím palcem dolů, ale avizovaní hráči palec nahoru!  

Branky : 1x Alex a Eda

Sestava: Filip Novotný, Filip a Marek Kornovi, Matěj Špitálník, Martin Všetečka, Honza Košek, Oliver Biško, Alex Štygler, David Pivoňka, Jáchym Ježek, Vítek Přívratský a Eda Kukla