Ve 4.kole jarní části soutěže SPŘ 2006 jsme přivítali tým Pragy. Postavení obou týmu v tabulce slibovalo vyrovnané utkání. A zápas opravdu probíhal podle předpokladů. S průběhem utkání museli být spokojeni hráči, diváci i trenéři. Vyrovnané utkání se spoustou šancí na obou stranách, do hry se dostali všichni hráči, nejednalo se o jednoznačné utkání, kdy někdo vyhraje nebo prohraje 15:0. Bylo stále o co hrát, až do konce. Férové utkání z obou stran, se šťastným koncem pro nás.

Zápas začali lépe hosté, kteří pěknou střelou z dálky přehodili Adama v bráně. Třeboradičtí plejeři se pokoušeli hrát stále svoji hru a to se vyplatilo. Pó gólech Marka, Adama H. a Matěje a dvou gólech hráčů Pragy byl poločasový stav 3:3. Začátek 2.poločasu byl pro nás jako z pohádky. Zafungovala totiž osvědčená spolupráce Křemílka s Vochomůrkou (Matěje s Markem). Nejprve po vzájemné spolupráci Marek střílel na 4:3. Poté si oba borci pozice vyměnili, Matěj po teči hostů zvýšil na 5:3. Další spolupráce dua 2007 vedla k zakončení výborně hrajícího Edy, tím pádem se z dua 2007 stalo trio 2007 a stav byl 6:3. Hosté se však nevzdávali a asi i díky sebeuspokojení třeboradických snížili 2-mi góly na rozdíl jediné branky. Do konce zbývalo jen několik málo minut a přes snahu dobře hrající obrany, nejčastěji ve složení Adam D., Filip a Davida v bráně, který tam vystřídal právě Adama D. se Pragovce podařilo srovnat na 6:6. V tu chvilku by šlo asi o spravedlivý výsledek. Získat vítězství na svou stranu však chtěli oba mančafty. Třeboradičtí sice byli v zápase o kus fotbalovější, ale Praga měla v bráně sice menšího, ale velmi dobře chytajícího brankáře, který nám zneškodnil spoustu šancí. Ani tento gólman však nezabránil Markovi, který hrál poslední minuty v útoku, aby chladnokrevně zasadil rozhodující úder do pragovácké branky. Marek v poslední minutě po samostatném úniku rozhodl oboustranně velmi pěkné utkání 7:6.

SPŘ06 / Třeboradice – TJ Praga 7:6 ( 2:0 ) 

Sestava: David, Adam D., Adam P., Adam H. Honza Š., Marek, Filip, Matěj, Eda

Góly: Marek 3, Matěj 2, Adam H., Eda

Hráč utkání: Marek – stihl hrát v obraně, záloze i útoku a vstřelil hattrick, včetně rozhodujícího gólu v poslední minutě.