26.8.2017 10:30 hod > Sobotní slunečné ráno přineslo první zápas třeboradického béčka, které na domácím hřišti hostilo nováčka v 1.B třídě, který spadl z vyšší soutěže.

Třeboradicím chyběli klasické opory jako Kejha, Novák, Žofák M. a tak přišli vypomoct kluci z A týmu a hned tři naskočili do základní sestavy.
Na začátku zápasu byla vidět opatrnost z obou stran a do první velké šance se dostal třeboradický Kadeřábek, když si z levé strany navedl míč do vápna, bohužel v těsné blízkosti trefil pouze hostujícího gólmana. Zhruba o deset minut později, tedy v 20. minutě zápasu, předvedl Kadeřábek z Třeboradic akci taktéž totožnou, avšak minul pouze vedle.
V následujících minutách, měli více ze hry spíše hosté, který především díky chybám třeboradické obrany získávali balóny, ale do větší šance se nedostali.

Druhý poločas přinesl menší deštivou přeháňku a přeháňku na hřišti v podání zvýšené aktivity měl přinést i Mlčák Zdeněk, který vystřídal Jakuba Bendu.

Nejhezčí akce zápasu, byla vidět ze strany třeboradických a to v 60. minutě, když Brunclík vybojoval balón u pravé strany, narazil si s Honzou Š., předal balón Figimu, který viděl naběhnuvšího Honzu Š., dal mu balón za obranu a Honza zatáhl balón do vápna. Ten našel v dobrém náběhu Pavla Ž., který bohužel v těžké pozici, trefil pouze tyč hostů. Nutno podotknout, že celá tato akce byla tzv. ,,z první“.

Málo oblíbené fotbalové pravidlo > “nedáš – dostaneš“  > dostálo svého jména a tak hned v 73. minutě, prošel hostující Ricardo bez povšimnutí zálohy středem hřiště a střelou k tyči ze střední vzdálenosti vsítil první a jedinou branku utkání.

Do konce zápasu se Třeboradický tlak nezvýšil a tak zápas skončil nejmenší možným rozdílem – 0:1

Slovo trénéra:  První zápas k nám přijel celkem těžký soupeř. Bohužel jsme měli dost absencí ( pro nás důležitých hráčů ), takže sestava se lepila jak to šlo. Pár pohldených akcí jsme předvedli, ale stejně tak dost nepřesností a nedůraz. S bodem bych byl spokojen, bohužel nemáme ani ten. V neděli si pojedema ven pro tři bodíky už v silnější sestavě. Díky všem co přišli.

Sestavy > Třeboradice B: Chmelíček [7] – Šonský Jan [7], Petlan [4], Pokorný [5], Hrubý [5] – Benda [5], Brunclík [7], Lhota [5], Kadeřábek [5] – Žofák P. [6], Kyncl [6]