Poslední mistrovský zápas jsme odehráli na domácím hřišti s FK Loko Vltavín, který nastoupil v svítivých dresech a my tradičně v bílých. Po první čtvrtině jsme se dostali do vedeni 4:1 a bylo vidět, že máme chuť vyhrát. V této čtvrtině se podařilo Honzovi K. nastřílet 3x branky a Honza H. 1x branku. V druhé čtvrtce nás soupeř se svojí hrou dal najevo, že zápas není rozhodnutý. Měli jsme méně gólových šancí a mysleli jsme si, že už máme vyhráno. Ale výsledek této čtvrtky se nezměnil ve prospěch soupeře a my jsme ji vyhrály 2:1 branky 2x Honza K. V třetí čtvrtině se nám dařilo a gólových šancí jsme měli víc než soupeř. A byl vidět velký tlak od našeho trenéra, kdy výsledek byl krásný a v této části 6:0 pro nás. Branky 2x Filip N., 2x Honza K., 2x Matěj Š., Ve čtvrté čtvrtce se tým snažil hrát v lehčím tempu, ale soupeř to nevzdával a snažil se neprohrát bez boje. Velký tlak byl znát i na hře. Nervozita od soupeře nás trochu zaskočila a dostali jsme 2 góly ze špatné naší rozehrávky od branky. Výsledek této čtvrtiny je 3:2. Branky 3x Honza K. Celkový výsledek zápasu byl 15:4. Úsilí bylo znát a zakončení na posledním mistráku v tomto roce bylo krásný.

Slovo trenéra: V celku poklidný zápas s velkou aktivitou na naší straně. Opět mnoho zahozených šancí, ale důležité je, že to mužstvo už ví, co hrát. Za zmínku stojí deset vstřelených branek Honzou Koškem!!  

Palec nahoru!  

Branky : 10x Honza K., 2x Filip N. a Matěj, 1x Honza H.

Sestava: Filip Novotný, Filip a Marek Kornovi, Oliver Biško, Honza Košek, Vítek Přívratský, David Pivoňka, Eda Kukla, Honza Husák a Matěj Špitálník                                                                                       

hráč Honza Husák