O zápase rozhodla třetí čtvrtina

V pátek 20. dubna jsme v našem tradičním hracím čase přivítali na domácím hřišti FC Tempo Praha. Po výsledku 10:11 z podzimní části soutěže jsme určitou šanci na vítězství viděli.

První půlku zápasu jsme dotahovali, soupeř vedl neustále o gól, kdy za každým naším vstřeleným gólem bezprostředně následoval gól vstřelený soupeřem. Ve 2. čtvrtině jsme začali hrát o něco lépe a důrazněji, což se projevilo ještě na počátku 3. čtvrtiny, kdy jsme poprvé, a bohužel naposledy, v zápase aspoň na pár okamžiků (a to doslova) vedli. To co následovalo potom byla tragédie, soupeř stačil za tuto čtvrtinu vstřelit 5 gólů a čtvrtku jsme prohráli 1:5. Naším problémem byl malý důraz a špatné rozehrávky. V poslední čtvrtině jsme důraz sice posílili, ale skutečně pořádně hrát jsme začali až několik minut před koncem zápasu. Konečné skóre bylo 7:12. Nejlepším střelcem byl Honza Košek, který bohužel i několik gólových šancí spálil. Výborný byl v bráně Vítek, který náš tým hodně podržel. Soupeř hrál dost tvrdě, byl však lepší i herně.

Slovo trenéra:

Sehráli jsme zápas s kvalitním soupeřem, který nás přehrál v osobních soubojích a v kvalitním zakončení. Jarní část sezóny nám zatím herně moc nevychází, forma některých hráčů je podprůměrná, ale musíme se pokusit dál bojovat o tu třetí příčku.

 

FC TEMPO Praha – SK Třeboradice 7:12 

 

Alex Štygler