SK Třeboradice B – TJ Spoje Praha 5:1 ( 3:0)

5.9. 2018 17:30

Béčko se sešlo k přeloženému, vloženému zápasu 1 kola netradičně ve středu večer. Od soupeře se čekalo, že bude tlačit, protože od záčátku sezóny ještě neprohrál. Takže se béčko připravovalo na podobný zápas jako proti Dolním Počernicím.

Pro domácí to ovšem nemohlo začít lépe. Již 7 min po pravé straně zatáhl míč „Kyndy“, přízemní centrem již na brankové čáry velkého vápna hledal někoho na na bližší tyči. Hostující gólman se NE dobře domluvil s obráncem, míč tak prošel pod rukama brankáře a dobíhající Figi se na malém vápnu již neměl poblém trefit do prázdné brány – 1:0.

Domácí byli od začátku běhavější a soupeře předčnívali v pohybu a napadání. To se vyplatilo při další akci, běžela 11minuta, kdy si před vápnem došel pro faul „Kyndy“, sám si připravil míč a parádní střelou obstřelil zeď k bližší tyči. Hostující gólman se nestačil přesunout včas a jen svoji nohou míč dorazil do brány – 2:0

Béčko lépe napadalo a hostující celek  nepustil skoro do žádné šance. I když se následná 20minutovka hrála spíše mezi velkými vápny obou týmů. Za zmínku v prvním poločase stojí snad akce z 39 minuty, kdy Milan z pravé strany hledal někoho ve vápně, „Kyndy“ si sice zpracoval, ale levačkou zamířil příliš vysoko na bránu soupeře.

Druhá půle začala jako ta první. Hned ve 48minutě se nejlépe ve vápně Spojů orientoval dobře hrající „Kyndy“ a z úrovně penalty prostřelil vše co mu stálo v cestě – 3:0.

Následujících pár minut domácí vypadli z rytmu, to hlavně, když z jednoho z útoků hostí si domácí posunul míč, údajně rukou, až do vápna Chmeldy a pod ním mířil přesně  – 3:1. Našemu gólmanovi se toto nelíbilo a vehementě u asistentat rozhodčího se dožadoval zrušení a dostal za protesty žlutou kartu.

Naštěstí pro přítomné diváky, kterých přišlo v tento čas a den nezvykle mnoho, se domácí stále tlačili do útoku a v 59 minutě se tak mohlo opět měnit skóre. Milan si z půlky zatáhl po levé strany míč, posunul před vápnam na absolutně čerstvou posila z Meteoru Lukáš Kubíka, který si ještě posunul do hlouby velkkého vápna a levačkou ze strany hledal přízemním centrem někoho ze spoluhráčů. Na centr si pěkně naběhl Pody a tento čerstvě ostříhaný borec se z první nemýlil – 4:1.

Účet zápasu se uzavřel v 64 minutě, když opět po levé strany zatáhl míč „Kyndy“ a opět od brankové čáry centroval na malé vápno, kam si tentokrát naběhl „Kadeř“ a ani ten se hlavou nemýlil – 5:1.

Další minuty se již nic zvláštního nestalo, maximálně až na to, že i když byla při zápase puštěna časomíra, hlavní rozhodčí ukončil zápas v čase, kdy tabule ukazovala 86 minutu..a to ještě oba týmy střídali po 3 hráčích.

Hodnocení trenéra: Kluky dnes musím pochválit. Utkali jsme se s težkym soupeřem, který vede tabulku a zatim vyhral všechny své zápasy. Dnes jsme hráli přesně tak jak bychom chtěli. Zodpovědně vzadu a dopředu jsme byli nebezpeční. Hlavně jsme ale hráli týmove a pokud jeden vypadnul tak ho zastoupil druhý. Teď to ale musime potvrdit v dalších zápasech. První možnost bude v neděli kdy dorazí Čechie Dubeč.

Sestava: Chmelíček – Kubík ( 69 Jiří Šonský ) , Kvapil, Češpivo © , Hrubý (66 Kokoška ) – Lhota, Kadeřábek, Podaný, Žofák ( 77 Andrisak )  – Kyncl, Novotný ( 86 Farkaš )

<!-- [et_pb_line_break_holder] --><iframe width="420" height="315"<!-- [et_pb_line_break_holder] -->src="https://www.youtube.com/embed/_EK0Bhc-Dug?autoplay=1"><!-- [et_pb_line_break_holder] --></iframe>

7 + 6 =