SK Hostivař B – SK Třeboradice B 4:1 ( 1:0 )

14.10.2018

V nedělní odpoledne jsme sehráli utkání s týmem SK Hostivař B. Soupeř letos suverénně postoupil z II.třídy a body na podzim získával převážně doma. Vzhledem ke stejnému termínu áčka jsme nemohli počítat s ani jedním hráčem. Aby toho nebylo málo, tak den před zápasem ještě odpadl útočník Milan Novotný a Dan Andrisák. Chvilku před zápasem se ještě musel omluvit Michal Petlan a tak do základu nastoupil i Kody, který ještě nemá natrénováno. Na lavici jsme tak museli povolat Míru Žofáka, který je po dlouhodobém zranění. Před zápasem jsme se připravovali na to, že soupeř hraje důrazný, jednoduchý fotbal plný soubojů.

Bohužel Třeboradice se s tím zejména v prvním poločase nedokázali popasovat a většinu soubojů prohrály, nebo raději neabsolvovaly. Hostivař nás přehrávala a ve 22.minutě šla zaslouženě do vedení. Centrovaný balon jsme odvrátili pouze na vápno, kde se k míči dostal domácí Cieciura a z voleje balon uklidil k tyči. Kdo čekal, že tohle Třeboradické nabudí tak se mýlil. Aby toho nebylo málo, tak se zranil Ondra Polák, který špatně došlápl a musel ve 32´minutě přepustit místo Mírovi Žofákovi. No a za chvíli hlásil stoper Kody, že ho tahá sval, ale že ještě chvíli vydrží. Hostivař byla nadále lepší a Třeboradičtí měli šance pouze z rohu. Ani jeden ale nedokázali dostat do branky a tak do kabin odcházeli s mankem jednoho golu.

V poločase jsme si řekli, že takhle hrát nemůžeme, že musíme chodit do soubojů a hlavně že musíme běhat a nabízet se. Během poločasové přestávky se ještě musel vzhledem ke zdravotnímu stavu Kodyho oblíknout i trenér. Do druhého poločasu jsme vlítli parádně. Hned ve 47. minutě vybojoval balon na středu hřiště H. Šonský, narazil si s Farkym a dostal se sám před brankáře, kde s přehledem poslal balon do sítě – 1:1

Za 5 minut jsme měli další velkou šanci. Figy na levé straně vybojoval balon a nacentroval před branku, kde nedosáhl o kousek na balon Míra Žofák a za ním postavený Hruby byl již v ofsajdu. Pravidlo nedáš dostaneš opět platilo. V 54. minutě nacentrovali domácí do vápna, Kvápa nedokázal balon pořádně odkopnout a proto se dostal k balonu domácí Fedor a propálil balon za Chmeldu – 1:2

Místo aby Třeboradice vedly, tak prohrávaly. V 57. minutě musel odstoupit Kody a místo něj nastoupil Zbyněk Bureš. A 2 minuty na to domácí vstřelili další branku. Mezi stopery se dostal Pečenka a dostal domácí do dvoubrankového vedení – 1:3

Třeboradice sice poté měly více balon na kopačkách, snažily se kombinovat ale vzadu dělali hrozné chyby. Chyba nastala i v 68.minutě kdy střídající Choma vstřelil 4 branku Hostivaře. Třeboradice pak měly nějaké náznaky šancí, zejména Pavel Žofák se dostal k zakončení po centru Podyho, ale sám před brankou trefil jen brankáře Teslíka. Chvilku před koncem pak postupoval opět sám na branku H. Šony, ale tentokrát střílel mimo.

Hostivař tak zaslouženě vyhrála 4:1.

Hodnocení trenéra:Dnes bylo všechno špatně. Už před zápasem jsme měli problém se sestavou a do toho se nám ještě během utkání zranili 3 hráči – Ondra, Kody a Zbyněk. To ale neomlouvá náš velmi špatný výkon. Zejména v prvním poločase jsme byli tragičtí. Nevyhráli jsme jediný souboj, nikdo se nenabídl pro balon a nikdo nechtěl hrát. Do druhého poločasu jsme vstoupili výborně a rychle dali branku. Místo toho abychom soupeře dorazili ale přišli hrozné chyby a soupeř během 15 minut vstřelil 3 branky. My pak ještě nějaké šance měli, ale nedali. Byl to jednoznačně náš nejhorší výkon na podzim a Hostivař zaslouženě vyhrála. My to musíme napravit hned příští zápas doma s Písnicí.

Sestava: Chmelíček – Hrubý, Kodálík (57´Bureš), Kvapil, J. Šonský – H. Šonský, Podaný, Polák (32´M. Žofák), Lhota – P. Žofák, Farkaš (62´Novák)

Branky: 22´Cieciura, 54´Fedor, 59´Pečenka, 68´Choma – 47´H. Šonský

Pokud jste na našich stránkách cokoli nenašli, napište nám. Odpovíme do 24hod.

4 + 10 =