Třeboradice – Uhelné sklady 1:1 (0:0)

 

převzato z PFS

Hlasy trenérů:
Jiří Tesař (Třeboradice):
 „Myslím, že jsme viděli velice dobrý zápas, na obou stranách kvalitní týmy. Nás trápila zranění, takže jsem sestavu musel látat s hráči na jiných postech, než jsou zvyklí, ale musím konstatovat, že to zvládli skvěle. Vytvořili jsme si dvě stoprocentní šance, ale soupeř v podstatě také. Prohrávali jsme z penalty, když jsme udělali faul ve vápně, pak to samé na druhé straně, oba střelci proměnili. Při troše štěstí jsme mohli i vyhrát, ovšem to samé i soupeř, a tak je v konečném účtování remíza spravedlivá a já jsem za ni rád.. Kluci bojovali a ukázali charakter, že může nastoupit kdokoliv z kádru a konečná dělba bodů tomuto utkání sluší.”

Robert Hlavica (Uhelné sklady): „Kvalita utkání s tímto soupeřem je vždy a myslím si, že ani tentokrát tomu nebylo jinak. Muselo se to všem líbit, hrálo se nahoru – dolů a vyhrát mohla obě družstva, ale remíza je zřejmě zasloužená.”

Branky: 74. Kadlec z penalty – 60. Klán z penalty. ŽK: 58. Kubík, 66. Janda – 40. L. Hruška, 73. Hrazdíra. Rozhodčí: Havel – Tereba, Jakl. Diváků: 70.
Třeboradice: Hradil – D. Hruška, Viktorin, Čáp, Kubík – Mucha (88. Tseber) – Kadlec, Brunclík, Janda, Grznár (11. Pouzar) – Junek, Kadeřábek (68. Kyncl). Trenér: Jiří Tesař.
Uhelné sklady: Kučera – Koubek, L. Hruška, Procházka, Pártl (66.Belán) – Steinocher, Hrazdíra, Koc, Kocourek – Klán, Zilvar (83. Bartůněk). Trenér: Robert Hlavica.

Na fotogalerii ze zápasu Třeboradice – Uhelné sklady od Ondřeje Hanuše z PFS se podívejte ZDE

Pokud jste na našich stránkách cokoli nenašli, napište nám. Odpovíme do 24hod.

2 + 12 =