V nedělní odpoledne jsme se vydali k dalšímu mistrovskému utkání, tentokrát na půdu FK Čechie Dubeč. V podzimním utkání jsme soupeře porazili 2:1.

Bohužel situace s počtem lidí se příliš nezlepšila, spíše zhoršila a proto do utkání bylo připraveno pouze přesně 11 lidí. Áčko hrálo ve stejný čas a vzhledem k tomu že na tom byli s počtem úplně stejně tak s námi nikdo nešel.

Do utkání jsme ale vstoupili celkem slušně. Drželi jsme více balon a byli jsme aktivnější. V 10. minutě si vypracoval první šanci Tomáš Novotný, který si našel přetažený centr a střelou prověřil domácího golmana. O 10 minut později se dostal do vápna Pody ale zakončil pouze bodlem a trefil opět brankáře Trávníčka.

Po této akci se soupeř probudil a my jsme naopak začali mít hrozně nepřesností. Po jedné z nich, ve 30.minutě, se poprvé soupeř prosadil. Z našeho výkopu soupeř ihned vrátil balon, Murdych vyhrál souboj se stopery a prodloužil na nabíhajícího Peterku, který bombou pod břevno nedal Chmeldovi šanci. Domácí od této chvíle byli lepší a my jim v tom pomáhali naší nepřesností. Domácí nás přehrávali hlavně po stranách hřiště, kdy jsme nestíhali zachytávat náběhy a jen díky Chmeldovi jsme šli do kabin za poločasového stavu 0:1.

Do druhého poločasu jsme ale vstoupili také špatně. Dlouhý nákup chtěl Kokino sklepnout Chmeldovi, ale dal to tak nešikovně, že si balon umístil přímo do naší branky – 0:2. Tato branka jen korunovala náš špatný výkon. Soupeř ale polevil a v 53.minutě nám dal šanci. Po kombinaci na pravé straně se ve vápně dostal k míči Tomáš Novotný a propálil domácího Trávníčka – 1:2.

Kdo myslel, že nás tato branka nakopne tak se mýlil. O 5 minut později zahrávali domácí sérii rohů a při jednom z nich se hlavou prosadil domácí Murdych a zvýšil opět na rozdíl dvou branek – 1:3.

Hra se poté trochu zklidnila a šancí ubylo. Hrálo se především mezi vápny a šancí moc nebylo. V 70. minutě se ale do našeho vápna vřítil domácí hráč a my ho zastavili jen za cenu faulu – penalta.

K té se postavil Peterka. Kopl ji ale hodně bídně a Chmelda ji v poklidu chytil. O 10 minut později se situace opakovala na druhé straně. Pody prokličkoval do vápna a tam ho domácí zastavili také jen za cenu faulu. K penaltě se postavil stejně jako na podzim Pavel Žofák a opět ji proměnil – 2:3.

Poté jsme hru zjednodušili, nakopávali jsme balony dopředu, ale bohužel jsme tam balon neudrželi. Do žádné větší šance jsme se už nedostali a tak domácí zaslouženě vyhráli 3:2.

Hodnocení trenéra: Situace je špatná. Jak v áčku, tak v béčku je málo lidí a v podstatě hrajou všichni co jsou k dispozici. Dnes bylo několik lidí co by si zasloužili vystřídat, ale do zápasu jsme nemohli nijak zasáhnout. Domácí vyhráli zaslouženě, byli lepší. My jim šance přímo nabízeli naší nepřesností a laxností. Směrem dopředu nám chyběla nabídka a jen jsme nakopávali balony na hráče, kteří jsou o hlavu menší než soupeř. Po prvních, slušných 20ti minutách, jsme přestali hrát a soupeř nás začal přehrávat. Sice jsme 2x snížili, ale bodovat jsme se nezasloužili.

Sestava:Chmelíček – Kokoška, Češpivo, Petlan, Hrubý – Kolář, P. Žofák, Podaný, Šonský – T. Novotný – García

Branky: 30´Peterka, 48´Kokoška vl., 58´Murdych – 53´T. Novotný, 81´P. Žofák (p)

Honza N.