převzato ze stránek PFS

Třeboradice vybojovaly první jarní body na hřišti Hostivaře a vzdálily se tak pásmu sestupu

Hostivař – Třeboradice 1:4 (1:1)
Branky: 
11. Proskočil – 14. a 72. Viktorin, 51. Kubík, 90. Farkaš. ŽK: 68. J. Nebřenský, 78. Penc – 74. Kadlec, 77. Viktorin, 78. Kubík, 81. Novotný, 84. Farkaš. Rozhodčí: Čermák – Tomšů, Hlaváč.Diváků: 60.
Hostivař: Strazzer – Sýkora, Penc, J. Kučera, Čermák – Chyle – Černý (46. Pazdera), Metzner, Boubín (46. Kronovetr), Cieciura (46. J. Nebřenský) – Proskočil. Trenér: Zdeněk Vondráček.
Třeboradice: Prebsl – Benda, Novotný (83. Žofák), Hruška, Farkaš – Kubík, Viktorin, Janda (68. Podaný), Grznár – Kadlec, Jiřík (48. Brunclík). Trenér: Jiří Tesař.

Hlasy trenérů
Zdeněk Vondráček (Hostivař):
 „Těžké utkání, mají zkušený tým. Na šance to bylo vyrovnané, ale my je tradičně neproměňovali, soupeř ano. V tom se ukázala jeho kvalita a vyhrál zaslouženě.”
Jiří Tesař (Třeboradice): „Myslím, že jsme byli lepší. V první půli jsme ale inkasovali jako první po standardní situaci. Rychle jsme ale také ze standardky vyrovnali. Tentokrát jsme byli hlavně hodně produktivní. Takřka všechny příležitosti, které jsme si připravili, tak jsme proměnili a vítězství je zasloužené.”

Nejlepší hráč Hostivaře: nikdo.
Nejlepší hráč Třeboradic: Petr Viktorin.Nejlepší hráč Třeboradic: Petr Viktorin.

Na fotogalerii ze zápasu Hostivař – Třeboradice od Jiřího Ipsera se podívejte ZDE