text a foto převzato ze stránek fotbalpraha.cz

Újezd Praha 4 – Třeboradice 5:0 (1:0)
Branky: 10. a 46. Doležel, 69. a 77. Walter, 48. Tomaides. V 57. minutě neproměnil Kadlec (Třeboradice) penaltu. ŽK: 90. Lupínek (Újezd P-4). Rozhodčí: Tikal – Dobrý, Pytloun. Diváků: 50.
Újezd Praha 4: Bojčuk – Valeš, Daňhel, Malčánek, Tomaides – Lupínek – J. Jeřábek (79. M. Gregor), Vrabec, Doležel, Běhounek (81. Navrátil) – Walter (84. O. Gregor). Trenér: Karel Jeřábek.
Třeboradice: Krch – Janda (55. Petr), Adjei, Červenka, Hruška (76. Houžvička) – Kadlec, Chlapec, Viktorin, Hájek, Grznár – Ibe (66. Mbah). Trenér: Jan Novák.

Hlasy trenérů
Karel Jeřábek (Újezd Praha 4): 
„První poločas byl vyrovnaný. My jsme měli tak o dvě šance víc než soupeř a zaslouženě jsme vedli 1:0. O zápasu se rozhodlo v prvních třech minutách druhé půle, kdy jsme dali dva slepené góly. Za stavu 3:0 už bylo o zápase rozhodnuto a ještě jsme přidali další dva pěkné góly. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Chtěli jsme vyhrát a šli jsme si za tím.“
Jan Novák (Třeboradice): „První poločas byl z naší strany velmi slušný. I přestože jsme prohrávali 0:1, tak jsme soupeře zatlačili a dostávali se do šancí. Chvíli před koncem poločasu jsme nastřelili břevno. Vůbec nám nevyšel vstup do druhého poločasu, kdy jsme dostali během tří minut dva góly. Navíc jsme neproměnili penaltu, která nás mohla vrátit do zápasu. Pak už to byla křeč a zápas už se jenom dohrával. Újezd na co sáhl, to mu vyšlo, zaslouženě zvítězil.“

Nejlepší hráč Újezdu Praha 4: Daniel Bojčuk.
Nejlepší hráč Třeboradic: Jakub Hájek.

UjezdPha4-SK Třeboradice 5:0