převzato ze stránek fotbalpraha.cz

Hlasy trenérů
Vladimír Pokorný (Vyšehrad B):
 „Konečně domácí vítězství, už jsme ho potřebovali. Podali jsme bojovný výkon okořeněný góly, takže jsme spokojeni a budeme se prát i nadále o záchranu. Vycházelo nám dobře řešení brejkových situací, což se nám předtím v Hostivaři nedařilo. Za to jsme odměněni třemi body.”


Radomil Klouček, asistent trenéra (Třeboradice): „Nastoupili jsme k utkání jako na pouťák a v prvním poločase nepředvedli nic, prospali jsme ho. Sami jsme přihráli domácím na dva góly. Až po prostřídání jsme ožili, začali hrát fotbal a ve druhé půli si vytvořili pět až šest vyložených šancí. Jenomže jsme je neproměňovali a naopak sami inkasovali potřetí. Gól na 3:1 přišel až v závěru zápasu, kdy už nebylo moc času na obrat. Nemůžeme vyhrát, pokud hrajeme jen poločas a i v něm neproměníme tolik šancí.”

Vyšehrad B: D. Gerža – Topol (29. Kankara), Melíšek, Pryšljuk – M. Krivosheev, H. Gerža – Matějíček (75. Novičichin), Madej (63. Krčmář), Mlejnek – Babka (75. Linha), Vojta (75. Kubies). Trenéři: Jaroslav Klíma a Vladimír Pokorný.
Třeboradice: Štika – Chaloupka (75. Jahoda), D. Hruška, Červenka, Farkaš (46. Fantík) – F. Hruška (46. Hromas), Janda – Polívka, Viktorin, Šťovíček (80. Kokoška) – Jůzek (9. Pospíšil). Trenéři: Jan Klíma a Radomil Klouček.

Nejlepší hráč Vyšehradu B: Petr Melíšek.
Nejlepší hráč Třeboradic: Josef Šťovíček.