A tak to se povedlo!!! 😀

Po podzimní výměně vedení v klubu jsme se snažili přijít s něčím novým, co nynější děti a rodiče, kteří chodí hrát fotbal do našeho areálu nezažili. Díky vsřícné a rychlé spolupráci se spolkem LIPA Třeboradice se podařilo domluvit Dětský den v našem sportovním areálu.

Dětský den začal dopoledním ranním orientačním během v okolí Třeboradic.Následně, po obědovém oddychu, zamířilo spousty dětí a rodičů do našeho areálu. Na daleko větším prostoru, než byli zvyklí z dřívějších let, na ně čekalo spousty sportovních aktivit.

Součástí bylo i zdravější občerstvení a ceny, které jsme si pro naše nejmenší připravili a sdělili tak všem co dorazili, že nám záleží v klubu na tom, aby děti sportovali, měli pohyb a současně se stravovali zdravěji a tělo jim tak pracovalo lépe.

Velké díky za organizaci v našem areálu patří Jaromiru Kurkovi, Petrovi Lukavskému a Martinu Šádkovi za to, že byli hlavními osobami při organizaci Dětské dne v našem areálu.

Děkujeme za fotodokumentaci od Karla Kavyse alias @kavistv , Restauraci Maxim Třeboradice za zapůjčku stanů a v neposlední řadě naši Městké části Čakovice za podporu.