FK Újezd nad Lesy x SK Třeboradice 0:5 ( 0:2 )

V sobotu 6.8.2022 se rozjela další sezóna pro náš Atým. Jak už bylo, bohužel, mnohokrát zmíněno, po 11letech zpět v 1A třídě.

Tým vstupoval do prvního mistráku po 4 výhrách ve 4 zápasech, v posledních třech dokonce vstřelil minimálně 5 branek do brány soupeřů. Ale příprava je příprava a mistrák je mistrák.

Losování nám přiřklo Újezd na Lesy. Tým, s kterým jsme sestoupili z Přeboru a s kterým jsme prohráli poslední přeborový zápas. A tak bylo co oplácet.

JAK TO VIDĚL TRENÉR? To bude nové „okénko“ kde trenér Honza Novák ( nebo jeho realizační tým ) bude sdílet své dojmy z odehraného zápasu.

Takže? 😀▼

„Do zápasu jsme vstoupili skvěle. Na Újezd jsme vlétli a v 10.minutě jsme vedli 2:0. Výborný začátek utkání. Poté jsme ještě cca 10-15 minut hráli velmi slušně a mohli jsme přidat další branky.

Zbylých 20 minut první půli jsme ale přestali hrát a pustili jsme soupeře do hry. Směrem dopředu jsme hráli komplikovaně a zbytečně jsme hned dávali dlouhé balony než abychom hráli po zemi kde je naše největší síla. Druhá půle už byla z naší strany opět velmi dobrá. Tedy až na proměňování šancí, kterých jsme si opět připravili velké množství, ale vstřelili jsme „jen“ 3 branky.

Pro nás je to důležité vítězství, jsem rád, že jsme vstoupili do sezony úspěšně. Jediné co mě mrzí je zranění „Sláni“, který musel střídat, ale měl by být v pořádku.“

Sestava: Prebsl – Kraus ( 81´Koranda ), Červenka, Jurčík, Hruška D. ( 81´Zrnič )- Klouček, Hájek, Slánský ( 71´Novotný ), Vávra, Hruška F. – Šťovíček

Na lavičce ještě připraveni: Chmelíček, Kvapil, Oros