FC Zličín – Třeboradice st. žáci 0:8  ( 0:3 )

V neděli jsme se po obědě rozjeli na druhý konec Prahy, abychom se utkali s posledním týmem v tabulce. 

 Zličínští moc hezky zrekonstruovali areál a nová restaurace se zahrádkou byla skvělým zázemím i pro naše rodiče, kteří zde doháněli nedělní oběd, který doma nezvládli. 

 Kluci se mezitím rozběhali a rodiče se pomalu s plnými bříšky scházeli u klandru. Sluníčko nám příjemně hřálo do zad a my poprvé shlédli naše kluky při oficiálním nastoupení na hřiště, jako to vídáme v ligových zápasech. 

 Pro kluky to byla premiéra, tvářili se zaskočeně a stydlivě, současně však asi vycítili vážnost situace a se zahajovacím hvizdem se do toho pustili s důrazem a rychlostí. Už v prvních minutách předvedli několik výpadů na bránu a tak tam už v páté skončil balón zpracovaný naším kapitánem. A kluci se rázem cítili neohrožení. 

 Balón byl z velké většiny v našem držení a ve výsledku se to odrazilo. 

  Kluci si přihrávali a když přišli o míč, snažili se ho zase dost důrazně vybojovat. Dařilo se jim to, dokonce i v zakončení byli mnohem lepší. Je za nimi vidět obrovský kus práce, který na trénincích odvádějí. Jejich ctižádost nás posunula v tabulce na třetí místo a budeme bojovat dál! 

Střelci: (K) Filip Šádek 5′

             Filip Honzárek 29′, 66′

             Tadeáš Šauer 35′

             Vladlen Belebekha 42′, 64′

             Matěj Princ 47′

             Štěpán Řehák 53′

Sestava: (B) Lukáš Bartík, Tomáš Dvořák, (K) Filip Šádek, Matěj Holomoj, Shokhjakhja Muyizanda, Oliver Janoušek, Vít Marek, Michael Koštialik, Matěj Princ, Štěpán Řehák, Jakub Roček,  Tadeáš Šauer, Vladlen Belebekha, Maksym Teslychko, Dan Sedláček, David Dvořák, Filip Honzárek