SK Slovan Kunratice – SK Třeboradice 1:1

Jeli jsme k soupeři, který se v poslední době prezentoval velmi slušnými výsledky. My naopak máme nyní trochu problém si vytvořit šance.

V prvním poločase byly obrovské šance na obou stranách, Kunratice naštěstí svou šanci namířili vedle a my bohužel do břevna. 

My se v zápase bohužel brzdili sami, vždy když jsme se nadechli k nějakému tlaku, tak jsme poté naší chybou v rozehrávce připravili soupeři šanci a udržovali ho ve hře. Bohužel těch chyb tam tentokrát bylo strašně moc. Druhou půli jsme soupeře tlačili, ale pouze po vápno. Chyběla nám lepší finální přihrávka a nějaké překvapivé řešení. To tam bohužel nebylo. Když už jsme se dostali do vápna a mohli dávat balon pod sebe tak jsme si to buď ukopli do autu nebo jsme dali nepřesný centr. A tak nás soupeř potřestal z brejku, kdy se za vápnem trefil Přibyl. Naštěstí se nám podařilo rychle vyrovnat, kdy se po 4 minutách trefil Červ. Na víc než bod to už nestačilo. Do konce podzimní části máme 2 zápasy. Musíme se na ně pořádně připravit a vrátit se ke hře, která nás zdobila pár zápasů zpět.

Honza