TempoB – SK Třeboradice 0:6 ( 0:2 )

Zápas, kterého jsem se osobně trochu obával. Jednak naše výkony v posledních zápasech nebyly ideální a také jsme nevěděli jestli si domácí nepomůžou hráčema z A týmu.

A nakonec se jednalo o celkem jednoznačnou záležitost. Podařilo se nám po hezké kombinaci vstřelit rychlou branku kdy se prosadil Filip Hruška. Pak se hra odehrávala primárně mezi vápny a několikrát jsme se sami připravili o větší šanci naší nepřesností. Scházelo nám i trošku štěstí, kdy střela Pozni z větší vzdálenosti orazítkovala břevno a poté ještě při šanci Červa po rohu kdy hlavičkoval těsně vedle. Naštěstí se nám před koncem prvního poločasu ještě podařilo přidat druhou branku kdy se opět trefil Filip.

Druhý poločas byla už jednoznačná záležitost. My přidali na rychlosti, zpřesnili přihrávky a dostávali se po stranách do šancí. Když se poté postupně trefili Štovíček, Hájek, Vávra a Jurčík tak bylo rozhodnuto. Druhá půle byla zcela v naší režii a s trochou štěstí mohlo být branek i víc. Podzim tedy celkově musíme hodnotit pozitivně. Skončíme na 1.místě 3 body před Chabrama. Ty si také zaslouží respekt za to jak zvládli podzim a na jaře to bude ještě určitě zajímavé. My teď potřebujeme pořádně odpočinout, v zimě potrénovat a věřim, že to na jaře dotáhneme.