Třeboradice st.žáci : Vyžlovka 1:0

 V sobotu nás se staršími žáky čekal poslední zápas v tomto roce a nastoupit jsme měli proti klukům z Vyžlovky.  

 Do poslední chvíle jsme netušili, zda se nám podaří dát dohromady 11 kluků na zápas. Omluvenky se množily,  jako houby po dešti ještě večer před utkáním. 

 Vytáhli jsme zraněné kluky z odpočinku a rekonvalescence a doufali, že odehrajeme aspoň trochu stabilní zápas. 

 Když se začalo hrát, bylo vidět, že kluci z Vyžlovky nám dají zabrat. Hráli agresivně a důrazně a na nás bylo znát, že nám ten styl hry úplně nesedí. 

 Na některých se odrážel jejich zdravotní stav a ani náš kapitán zrovna neměl svůj den. Ztráceli jsme balóny a dostávali se do velkého rizika u naší brány. Hodně nás v těch nebezpečných situacích podržel Sedy, kdy jeho typický skluz zabránil soupeři pokračovat v útoku. Neopomentulný byl také Lukáš. Byl všude a postaral se o to, aby se Vyžlovka nepřiblížila k naší bráně. Nezkazil snad jediný balón a držel tým nad vodou. 

 Domů jsme tak odjížděli se třemi, opravdu vydřenými, body. 

 Teď před sebou máme poslední trénink a pak odpočinkových 14 dní. V lednu opět naskočíme do dalších zápasů zimní ligy a budeme se těšit na jaro. 

Střelci: Vítek Marek 29′

Sestava: (B) Vladlen Belebekha,  Lukáš Bartík, Dan Sedláček,  Tomáš Dvořák, Matěj Holomoj,  Vítek Marek, (K) Filip Šádek,  Jakub Roček, Shokhjakhja Muyizanda,  Armend Mustafa,  Filip Honzárek,  Yousseif Al Kinani, Štěpán Řehák