SK Třeboradice B – SK Kunratice B 1:2 (1:2)

2.4.2023

„Do utkání jsme vstoupili celkem dobře a v prvních deseti min. jsme si vytvořili pár brankových příležitostí. Bohužel se nám nepodařilo skórovat a tak nás soupeř po čtvrt hod. vytrestal vstřelením gólu ze zbytečně darované penalty. Tento moment nás bohužel zjevně poznamenal a od této chvíle jsme nebyli schopni kloudné kombinace a začali jsme prohrávat, i díky tvrdší hře soupeře, většinu soubojů. Svoji převahu potvrdil soupeř ve 27.min., kdy se mu podařilo vstřelit 2. gól a rozdíl skóre tak byl již dvougólový. Naštěstí se nám tento rozdíl podařilo snížit již ve 30.min vstřelením branky Jéžou a doufali v obrat skóre. Až do konce poločasu jsme se ale z matného výkonu nedokázali zvednout a poločasový výsledek a naše hra si říkali o důrazné změny v přístupu všech hráčů k tomuto zápasu.

To se zjevně podařilo a v 2.pol. jsme soupeře prakticky zavřeli na jeho polovině a do žádné šance jej už nepustili. Předváděná hra byla úplně o něčem jiném než v 1.pol., do soupeře jsme bušili celý zbytek zápasu a vytvářeli si jednu gólovou šanci za druhou. A to přestože soupeř nadále uplatňoval agresivní hru, či směšně simuloval, což nás občas vyvádělo z koncentrace. Bohužel při nás ale nestálo štěstí a tak i přes výraznou převahu a plno šancí, jsme skóre už změnit nedokázali.

Zápas skončil zbytečnou prohrou s týmem ze spodu tabulky, který jsme měli jednoznačně porazit a zbytečně jsme takto devalvovali předešlé výsledky. Zřejmě jsme soupeře bohužel trochu podcenili a doufám, že jsme se tímto zápasem všichni, včetně mě, poučili. Nicméně za výkon v 2.pol. se stydět nemusíme a když takto budeme nadále pracovat, výsledky se opět dostaví. Hlavu vzhůru a hurá na příští soupeře.“

Mario Jahoda / Trenér Btýmu