Utkali jsme se sice proti soupeři, který je v tabulce na posledním místě, ale na hřišti se, zejména v prvním poločase, hrál celkem vyrovnaný zápas. Balon jsme sice drželi více, ale nedařila se nám finální fáze kdy jsme byli příliš nepřesní.

Soupeř hrozil z rychlých brejků a několikrát jsme situaci hasili na poslední chvíli. I tak se nám podařilo dostat ve 20.minutě do vedení, když se po přihrávce Klugeho dostal sám před golmana Vávrys, přehodil brankáře a doklepl míč do branky. Soupeř se ale nevzdal a celkem brzy se mu podařilo srovnat z přísné penalty.

Naštěstí ještě do poločasu se nám podařilo dostat opět do vedení když si náš roh srazil soupeř do vlastní branky. Do druhého poločasu jsme změnili rozestavení a zejména soupeř musel hru otevřít. To nám vyhovovalo a začali jsme se prosazovat po stranách. Bohužel opět nám nefungovala finálka kdy jsme některé nadějné příležitosti ani nezakončili. Soupeř se k ničemu už v podstatě nedostal a naopak nám se více otevírali dvířka do soupeřovy obrany. A jednu tuto šanci se podařilo proměnit Krausikovi, když se zbavil obránce a z celkem těžkého úhlu propálil domácího brankaře. Podařilo se nám tedy zvítězit 3:1 a připsali jsme si další 3 body. Nyní budeme hrát v sobotu doma s Pragovkou a musíme tuto venkovní výhru potvrdit i doma. Rozhodně nás nečeká nic lehkého.

Jan Novák / trenér Atýmu