SK Třeboradice B – TJ Praga Vysočany B 0:3 ( 0:2 )

16.4.2023

V neděli jsme nastoupili proti týmu na 1.místě a bylo to znát.
 
Než jsme se rozkoukali, tak hned ve 2.min. na vápně přehrál jejich hráč naše tři hráče a po přihrávce na volného spoluhráče jsme po zkušeném zakončení prohrávali 0:1.

I přestože jsme si před zápasem řekli, že máme bránit natěsno, tak jsme to vůbec neplnili a tak nás celý 1. poločas soupeř fotbalově přehrával. Naše útočná snaha byla bezzubá a nedokázali jsme se prakticky dostat do finálního zakončení. Nestíhali jsme vůbec pobírat jejich hráče a ti se tak často ocitali úplně sami bez nějakého napadání. Takto nám vstřelili ve 25. min. i druhý gól, kdy se odražený míč dostal k úplně osamocenému hráči a ten měl opět plno času na zakončení => 0:2.

My jsme nebyli schopni kloudné kombinace a pouze dlouhými nákopy se dostávali na chvíli dopředu, přičemž tam jsme míč neudrželi a tak se to na nás stále hrnulo. V tomto duchu se odehrál celý 1. poločas.
 
Po poločasové „promluvě“, kdy jsme si řekli, jak bychom to měli dohrát, jsme se ve 2. poločase zvedli a naše hra se výrazně zlepšila. Vytvořili jsme si nějaké šance, které jsme opět neproměnili a tak jsme tento zápas bohužel nezdramatizovali. Na konci jsme už hráli trochu vabank a tak nám soupeř v 89. min vstřelil třetí gól.


Za druhý poločas nemám klukům moc co vytknout, protože to odmakali a někteří si sáhli až na dno svých sil. Kdybychom takto dokázali pracovat v každém zápase, body by nám určitě přibývaly.
 
Je nutno podotknout, že jsme narazili na silného soupeře. Musím zmínit, že výkon rozhodčího byl na obě strany tristní a bylo jen štěstí, že utkání nebylo přehnaně vyhecované a nedošlo tak žádným rozepřím.

Mario Jahoda / Trenér Btýmu