SK Třeboradice : AC Sparta Praha holky 1:1

15.4.2023

V sobotu dopoledne jsme se konečně za příznivého počasí postavili sparťanským holkám. Začínali jsme lehce po obědě a bohužel jsme se museli vypořádat těžšímu terénu poté, co nám Áčko zdupalo trávník :-). 

 Prvních dvacet minut jsme měli jasnou převahu a holky jsme jednoznačně převyšovali. Bohužel jsme i tak inkasovali první gól.  

 Až v druhé půli se nám podařilo srovnat skóre a byl to Šochi, kdo proměnil penaltu 

 Poté už jsme nebyli tak silní. Bohužel se na nás odrazil nedostatek hráčů. Chyběl nám útok, chyběla nám přesná střela na bránu. Hned v první minutě druhého poločasu jsme první gól také inkasovali. 

 Ale skóre se nám podařilo udržet.  Šance, které jsme měli,  jsme bohužel neproměnili. Ale dali jsme jim obrovsky zabrat. 

 Nastoupit do zápasu museli i nemocní, protože nás bylo skutečně málo a tímto jim za to patří obrovské dík, že se s teplotami zvedli z postelí a pomohli nám.   Za to moc díky. 

 Celkově to byl hezký zápas, kde kluci po dlouhé době bojovali jako o život. Lukáš a Šochi se svým fotbalovým smýšlením byli neskuteční.  Čtou hru a koordinují celý tým. 

 O víkendu nás čeká zápas s nejsilnějším týmem – s Podolím. Budeme věřit, že to zvládneme. 

Střelci: Shokhjakhja Muyizanda 28′

Sestava: Lukáš Bartík (B), Oliver Janoušek, Matěj Princ,  Tomáš Dvořák,  Michael Koštialík, Matěj Holomoj, Filip Šádek (K), Muyizanda Shokhjakhja, Vít Marek, Jakub Roček, Dan Sedláček, Štěpán Řehák