Třeboradice st. žáci – Sportovní kluby Satalice 3:1

2.5.2023

V úterý 2.5 jsme na domácí půdě sehráli přeložený zápas se Satalicemi. Jsou na prvních příčkách v tabulce a my tedy potřebovali vyhrát, abychom svoje první místo udrželi. 

 Sotva jsme nastoupili na hřiště,  ovládli jsme ho. Kapitán prostřelil brankáře hned v první minutě a z vápna trefil balón přímo k tyčí.  Táda ho hned následoval, bohužel neproměnil. 

 Prvních deset minut jsme je tlačili, nedostali se k balónu, ani za půlku. V 11.minutě nám naneštěstí poslali balón do sítě. Stoper i obrana nám zaspala, zraněný Lukáš ho sice chytil, bohužel mu vyklouzl a soupeř nezaváhal a dorazil ho do brány. Kluci se nedali a hned se chystal protiútok.  Tentokrát to byl Vlado, kdo vystřelil a šťastně zakončil. A za tři minuty se celá situace opakovala. Zase Vlado, zase míč v síti soupeře. 

 Poločas krásných 3:1

Druhou půli už se tolik o fotbale mluvit nedá. Jednalo se spíš o boj na hřišti, než k hezký fotbal. Nicméně skóre se nám podařilo udržet a 3 body byly naše. Stejně jako první příčka v tabulce. 

Střelci: Filip Šádek 1′

              Vladlen Belebekha 12′, 15′

Sestava: Lukáš Bartík (B), Oliver Janoušek, Matěj Holomoj, Michael Koštialík, Tomáš Dvořák, Maksym Teslychko, Vít Marek, Muyinzoda Shokhjakhon, Filip Šádek (K), Jakub Roček, Dan Sedláček, Yousseif Al-Kinani, Tadeáš Šauer, Vladlen Belebekha,