SK Třeboradice MPŘ – Eugen Link FA 12:33

29.4.2023


Již několik dní před samotným utkáním vyhlíželi rodiče hráčů předpovědi víkendového počasí, které nebyly, zvláště pro fanoušky, příznivé. Před úvodním hvizdem 16. kola soutěže mladší přípravky, kdy na hřiště Třeboradic zavítali k odvetnému utkání hráči Eugen Link Football Academy s.r.o. z Horních Měcholup,se skrze mraky prodralo slunce a nad hřištěm se klenula téměř modrá obloha.


Výsledek a průběh podzimního utkání nasvědčovaly, že chlapce nečeká jednoduchý zápas. Soupeř tentokrát do utkání nasadil užší kádr hráčů, který,
zvláště na jižním hřišti viditelně převyšoval domácí borce fyzickými konstitucemi. Na průběhu utkání a konečném skóre (1:27) byla fyzická vyspělost soupeře znát.

Rozdělení sil na severním hřišti bylo o poznání vyrovnanější. Na začátku utkání naši chlapci soupeře herně i gólově převyšovali a seč se snažili ze všech sil, gólové manko jižního hřiště se jim smazat nepodařilo. Vítězství hráčů severního hřiště 11:6 stanovilo konečné skóre utkání v poměru 12:33.
Závěrem je nutné poděkovat hráčům domácího i hostujícího týmu za předvedený výkon a zároveň vyzdvihnout domácí hráče z jižního hřiště, kteří se fyzicky zdatnějšího soupeře nezalekli a jejich bojovnost rostla úměrně blížícímu se konci utkání a závěrečnému hvizdu rozhodčích.

Za tým, otec kapitána Jan Konopík