FK Čechie Dubeč – SK Třeboradice 0:2 ( 0:0 )

6.5.2023

Další zápas se kterým můžeme být spokojeni jak s výsledkem, tak s herním projevem.

Soupeř doposud neměl vůbec špatné výsledky. I tak jsme měli od začátku utkání pod kontrolou a naplno jsme dokázali využít velké hřiště, které nám svědčilo. Od prvních minut jsme si připravili spoustu šancí, ale Dubeč buď podržel velmi dobře chytající brankář Trávníček nebo jsme netrefili branku. Soupeř hrozil zejména ze standardek které nekopal vůbec špatně. Ve 28. minutě se nám po faulu na Sláňu naskytla možnost pokutového kopu, ale Červ bohužel neproměnil. Do konce poločasu se nám nepodařilo tedy vstřelit branku a tak jsme odcházeli za stavu 0:0.

Co se nepovedlo v prvním poločase tak jsme zvládli během 7 minut druhé půle. Po rychlé akci se k balonu dostal Šťovajs, přenesl balon na druhou stranu na Krausika, který si balon ještě zpracoval a podél brankaře vstřelil vedoucí branku. O 4 minuty později se k centru Krausika dostal Hájčus a z voleje propálil domácího golmana a zvýšil na 2:0. Od této chvíle bylo v podstatě o výsledku rozhodnuto a když se nám poté nepodařilo vstřelit další branku tak i tak zápas skončil.

Zápas jsme tedy zvládli vítězně a po ztrátě Chaber s Kunraticemi se nám podařilo zvýšit náskok na 3 body. Teď nás čeká zápas právě s Chabrama a věřím, že pokud budeme hrát tak jako poslední zápasy, tak zvládneme i tento a uděláme důležitý krok k našemu cíli – návratu do přeboru. Rád bych tímto pozval všechny diváky aby v sobotu dopoledne dorazili a podpořili nás v tomto zápase.

Jan Novák / trenér Atýmu

foto ilustrační