V sobotu 3.2.2024 odehráli naši maličtí další turnaj v Kolodějích. 

 Tentokrát se účastnily čtyři týmy. Kolovraty, Lysá, Čakovice a my. S každým týmem jsme odehráli dva zápasy po 15 minutách.   Vzhledem k marodům jsme jeli absolutně bez střídání, ale klukům se i tak velmi dařilo. Prohráli jsme jen jediný zápas a to jen o jediný gól. 

 S Čakovicemi jsme hráli krásných 9:1 a 5:0. S Kolovraty 6:2 a 8:1.

S Lysou parádních 7:1 a 4:5.  Kluci předvedli krásný výkon. Přihrávali si, byli plni energii a ani ten jeden prohraný zápas nedali soupeři zadarmo.  Ačkoli při posledních dvou zápasech už na nich byla znát únava, bojovali a rvali se k balón. 

 Vyhlášení bylo velmi zmatečné a jaké to bylo pro nás překvapení, když jsme byli vyhlášení jako druzí. S Lysou jsme sice odehráli stejný počet bodů, vzájemné zápasy však měly být rozhodující a ty jednoznačně vypovídaly o našem prvním místě. Pořadatel však trval dlouho na svém, i když to neodpovídalo logice. Teprve, když jsme se obrátili na nejvyššího pořadatele turnaje, jež nebyl přítomen, bylo nám přiznáno první místo. Nakonec jsme tedy dostali medaile i pohár. Bohužel to už ale byly všechny zbývající týmy pryč, stejně jako naši hráči.

Celkové vyhlášení tedy naprosto ztratilo kouzlo z nadšení a radosti těch malých fotbalistů, kteří si to tak tvrdě vydřeli. 

Umístění 

1. SK Třeboradice 

2. Slovan Lysá 

3. Avia Čakovice 

4. Sokol Kolovraty 

Střelci: 

Jonáš Melichar 5x

Jan Lojín 6x

Matyáš Adamček 12x

Ondřej Novotný 16x

Sestava: Lukáš Kubečka (B), Jan Lojín (K), Jonáš Melichar, Matyáš Adamček, Ondřej Novotný