V neděli jsme se s mladším dorostem rozjeli opět do Strašnic odehrát další den zimní ligy. 

 Sešli jsme se opět v počtu bez střídání a to ještě doplněni mladším ročníkem. Snad až se udělá tepleji a skončí rýmičky a horečky, budeme schopni se sejít aspoň jednou i v plném počtu. 

 Tentokrát nás čekali kluci z týmu JM Chodov. 

 Byl to hrozný zápas. Vzhledem ke hře soupeře se dalo očekávat, že odjedeme za stavu 10:0, ale nám dělalo problém si balón i přihrát. Kluci a jejich laxní přístup k treninkům… Těžko pak říkat něco o tom, že jim chybí fyzička, protože nemají absolutně žádnou. Po deseti minutách v poli následují ruce v bok a lapání po dechu. Půlka z nich neví, na jakém postu hraje a stahuje se, kam nemá, kde pak logicky překáží. Druhá půlka se bojí jít do souboje, nedá přesnou přihrávku, ani neudrží balón. Opravdu se na to nedívalo hezky.

 Většina kluků hraje od malička, přesto doteď netuší, kdy mají jít do pohybu, kdy to roztáhnout do stran a kdy se vracet. Marnost nad marnost. Zní až neuvěřitelně, že téměř dospělí kluci neví, co s míčem, když to na ně trenér nekřičí od lajny. 

 Přesto se soupeřova brankáře podařilo prostřelit třikrát. Všechny balóny do sítě umístil Táda a odjížděl tak s krásným hattrickem. Konečný stav 3:1

Střelci: Tadeáš Šauer 25′, 53′, 83′

Sestava: Adam Ledvina (B), Oliver Janoušek, Matěj Princ, Michael Koštialík, Filip Korn, Marek Korn (K), Maksym Teslychko, Vít Marek, Filip Šádek, Štěpán Novák, Tadeáš Šauer