SC Xaverov Horní Počernice – SK Třeboradice 2:3 ( 2:2 )

Do utkání jsme vstoupili špatně. Bohužel hned v 5.minutě se nám zranil brankář Lončák a musel ze zápasu odstoupit. Nám chyběl větší pohyb, nabídka a hlavně jsme prohrávali většinu osobních soubojů.

Před zápasem jsme se upozorňovali, že si musíme dát pozor na Karla Pitáka a v podstatě z jejich prvního rohu nám vstřelil v podstatě nebráněný první branku. Ta nás trochu nakopla a hra se vyrovnala.

Pak jsme se dostali Červem z penalty (opakované) do vyrovnání a místo abychom soupeře dorazili tak dostaneme za 3 minuty po dlouhém nákopu, prodlouženém hlavou po samostatném úniku gol na 1:2…
Až tahle situace nás trochu nakopla. Bohužel hra i tak nebyla plynulá a byla každou chvíli kouskovaná panem rozhodčím a z prvního poločasu se hrála asi 1/3 času….I tak se nám podařilo vyrovnat kdy se po centru zleva dostal k hlavičce Sláňa a minutu před půli jsme srovnali na 2:2. Druhá půle už byla z naší strany lepší. Drželi jsme balon, kombinovali a v 55.minutě se po rohu trefil opět Červ. Pak jsme už v podstatě hru kontrolovali. Ke konci jsme ještě měli 3 šance:

80.minuta – jdeme 3:1 – kazíme finální přihrávku a bohužel ani nezakončíme

83.minuta – Sláňa dává míč pod sebe a Hájčus z nadějné pozice trefí obránce

88.minuta – po centru Pozni se dostává k hlavičce Pospa a zakončuje nad

Kdybychom vyřešili jednu z těchto šancí lépe, tak to dohrajeme v klidu. Takto byl soupeř až do konce ve hře.

Každopádně důležité vítězství. Teď končíme na Tempu, kde nás nečeká nic lehkého. Musíme poslední zápas zvládnout a přes zimu odfrknout a nabrat síly.