SK Třeboradice – SK Ďáblice 5:3 (2:0)

29.4.2023

Zápas, který se musel divákům líbit. Já jsem byl spokojený s většinou zápasu, ale nelíbil se mi konec utkání kdy jsme si za stavu 4:0 utkání zbytečně komplikovali a pustili soupeře do hry.

První poločas byl z naší strany povedený. Ďáblice jsme zatlačili na jejich polovinu a dařilo se nám vyhrávat souboje a získávat odražené balony. Zejména po stranách se nám dařilo soupeře přečíslovat ale chyběl tomu klid v koncovce. Ďáblice hrozili hlavně z rychlých protiútoků, které ale naštěstí nedokázal dotáhnout do vyloženější šance. Ve 31. minutě se nám podařilo dát úvodní branku, když se po přihrávce Sláni trefil Hájčus. Chvilku před poločasem se nám podařilo přidat druhou branku, když si po rohu Hájčuse srazil střelu Pozni ďáblický hráč do vlastní branky. Do kabin jsme tedy šli za stavu 2:0.

Soupeř změnil do druhého poločasu rozestavení a začal se více tlačit do útoku. My měli zhruba 15 minutový výpadek, kdy se nám přiliš nedařilo, ale to se zlomilo v 59.minutě kdy po přihrávce Krausika skoroval Pozňa. Za dalších 10 minut Pozňa nahrával Sláňovi, který uklidil míč do branky a bylo to 4:0.

Poté ale nastal nepochopitelný výpadek a my přestali uplně hrát. A Ďáblice zaslouženě snížili v 72´a 77´minutě na rozdíl 2 branek. Klid vrátil opět Sláňa, který v 90´minutě po narážečce s Jéžou vstřelil naší pátou branku. Ale poslední slovo měli opět Ďáblice, které v 93´minutě vstřelili branku na 5:3.

Se hrou spokojenost, ale do dalších zápasů si nesmíme dovolit vypnout ani za stavu 4:0. Zbytečně to znehodnotilo náš do té doby povedený výkon. Teď nás čekají další 2 těžké zápasy, kdy v sobotu dopoledne zamíříme do Dubče a pak nás za týden čekají druhé Chabry. Věřím, že pokud tyto 2 zápasy zvládneme tak budeme mít velmi dobře nakročeno k postupu.

Honza Novák / Trenér Atýmu