Na hřiště soupeře jsme jeli s tím, že si zápas užijeme a kluci si ze soupeřova hřiště udělají střelnici.

V první minutě jsme dostali první a poslední gól od soupeře a pak jsme již jeli podle našich notiček. Musíme zapracovat na soustředěnosti na začátku zápasu, protože se to začíná stávat nebezpečným pravidlem, že nejvíce gólů dostáváme na začátku. Nesoustředěnost?

Kluci dostali za úkol přihrávat si do volných prostorů, pohybovat se ve volném prostoru a hrát se zvednutou hlavou. Kluci odváděli to, co jsem od nich očekával a o poločase to již bylo propastných 1:16.

Do druhé půle bylo důležité kluky uklidnit, protože začali všichni tlačit na útok (všichni si chtěli dát góla) a zapomněli na obranu. Zde musím pochválit Domču a velkého Tomáše, kteří dodržovali nastavené úkoly. Dokázali si korigovat obranu a v několika situacích dokázali soupeře zastavit v situaci, kdy šel pouze na samotného brankáře.

V zápase jsme si i otestovali několik druhů rozehrávání standartních sutuací, které můžeme praktikovat v náročnějších zápasech. Skóre se zastavilo na rekordním čísle 1:31 a my stále držíme šňůru vítězství.

Střelci: 9x Olík, 8x Dan, 5x Sam, 4x Tomík, 3x Vojta, 1x Kuba, Lukáš