Máte za sebou sezonu 2022/2023. Jak bys zhodnotil sezonu?

Sezónu hodnotím velmi pozitivně, nejen, že se kluci posunuli v předvedené hře, ale i výsledkově jsme udělali progres, skončili jsme na 2. místě tabulky mezi velmi kvalitními týmy.

Start sezóny jsme sice měli vlažnější, ale kluci se postupně začali zvykat na vyšší tempo a dokázali se postupně prosazovat, na jaře jsme vyhráli skoro vše až na jeden jediný zápas na Zličíně, navíc jsme se v zimní přestávce velmi dobře prezentovali na zimních halových turnajích v Říčanech, kde jsme pokaždý skončili na bedně, takže kluci zaslouží velkou pochvalu, ale samozřejmě i rodiče, bez kterých by to nešlo, tuto sezónu se taky velmi zapojovali a pomáhali mi, za to jim patří velké díky.

Jake byly cíle pro tuto sezonu a jak se je povedlo naplnit? 

Upřímně, že bych si říkal před sezónu určitý cíl, to ani ne.

Mám jasný cíl od začátku co kluky trénuju a to je ten, aby se kluci zlepšovali, makali na sobě a hlavně to je to nejdůležitější, aby je to bavilo a měli z toho radost, bez toho to nejde.

Z čeho máš z tétoo sezony radost a co tě naopak zklamalo? 

Mám radost, že jsme zlepšili kombinační hru, už to není jen bez myšlenkovitý běháním za balónem (teda skoro :D…), ale kolikrát kluci doopravdy předvedou hezkou kombinační akci na kterou se dá dívat.

Co mě zklamalo? Asi prohra na Zličíně kde jsme bojovali jako lvi, ale bohužel se to nepovedlo, ale zas na druhou stranu, jsme možná lehkou facku potřebovali, že nejsme mistři světa a vrátilo nás to zpátky na zem.

Jake vidíš slabé a silné stránky týmu? 

Slabé stránky určitě v tom, když se nám lehce nedaří okamžitě začneme panikařit, stresovat, nadávat, atd… a úplně ustoupíme z naší hry a za každou cenu to chceme urvat hlava nehlava a je to spíš na škodu, než k užitku.

Silnou určitě ve vítězný mentalitě, kluci vždy za každou cenu chtějí vyhrávat a bojovat na pokraji svých sil a nechají na hřišti vždy své maximum, jsou to vítězný tipy, což já mám osobně rád, samozřejmě to může být někdy i trochu „problém“, například při tréninku, jsou schopný se někdy pozabíjet, i když jsou spoluhráči, ale když se to ukočíruje správným směrem, tak si myslím, že je to dobře.

Jaké máš cíle do následující sezony? 

Určitě bych chtěl pokračovat v tom co předvádíme, příští rok nás čeká přechod ze 4+1 na 5+1, tak uvidíme jak se s tím kluci poperou, doufám, že dobře.

Kdy začíná příprava na novou sezonu?

Příprava začíná TŘEBO kempem, který začíná 21.8. – 25.8., kde jsou všichni mý hráči přihlášení, tak tam jim dáme pořádně zabrat.

trenér Filip Hruška