Ve čtvrtek 8.10. sehrála st. přípravka 2006 pod záři reflektorů umělého osvětlení mistrovské utkání proti týmu T.J. Praga. Všichni jsme byli trochu zaskočeni z nástupu hostujícího týmu, kdy většina jejich hráčů byla skoro o hlavu větší než třeboradičtí. Při pohledu do zápisu utkání se vše vyjasnilo. Soupeř přijel až na 2 výjimky s ročníkem 2005, což je ve skupině týmů 2006 trochu nefér, nicméně povolené.

Naši kluci si tak aspoň mohli vyzkoušet zahrát si proti starším. Byl jsem mile překvapen bojovností našeho mančaftu, kdy se kluci soupeřových větších hráčů nezalekli a první půli jsme drželi ještě přijatelný výsledek 0-2. S přibývajícím časem se však projevila větší vyspělost hostujícího týmu a ač se kluci snažili hrát až do konce, výsledek zápasu 1:9 odpovídá věkovému rozdílu týmů.

Vzhledem k tomu, že před zápasem se mi z utkání omluvili 3 hráči, chtěl bych poděkovat Kubovi Špitálníkovi a Nikimu Skučkovi, kteří nám přišli pomoci. A i když to výsledkově nevypadá, byl jsem velmi spokojen s obranou hrou kluků! Myslím, že toto utkání dalo našim klukům hodně pro to, aby se dále zlepšovali.

Sestava: David Plicka, Sebastian, Adam Pěč, Adam Duchek, Ondra, Niky, Kuba Špitálník, Maty a Filip

Hráč utkání za SK Třeboradice podle trenéra: Kuba Špitálník

Hráno 8.10.2015, trenér M. Plicka