V neděli odpoledne nastoupila naše připravka na fotbalovém hřišti u Rokytky k dalšímu zápasu proti Pragovce. Teplé počasí přivítalo na hřiště i poměrně dost  příznivců z našeho týmu, v čele s Vojtou Pospíšilem a Danem Doležalem, kteří  přijeli fandit svým spoluhráčům. Přestože, stejně jako na podzim, na nás domácí opět vyrukovali se silným a vyspělým týmem, kompletně ročník 2005, začátek zápasu nenasvědčoval jednoznačný průběh. Kluci dobře bránili a stav byl poměrně dlouho 0:0. S přibývajím časem se však začala projevovat větší fyzická zdatnost Pragovky a do poločasu jsme šli za stavu 0:6. Nutno podotknout, že přes snaživý výkon třeboradických se jednalo o naprosto zasloužené vedení domácích, kteří byli dle mne nejsilnějším týmem, proti kterému jsme na jaře nastoupili. Ve 2.fázi se žádné překvapení nekonalo a domáci postupně zvyšovali svůj náskok. Nám se podařilo snížit díky individuální akci Dana Procházky a pěkné střely Dana Knotka. Škoda ještě 2 akcí, kdy Dan Knotek trefil tyč a ani dobíhajícím hráčům se nepodařilo dorazit míč za brankovou čáru. A velká škoda po dobře zahraném přímém kopu od Davida Plicky na zadní tyč na svého jmenovce Davida Jirouška, kterému po pěkné hlavičce nechtěně zkazil radost na brankové čáře stojící spoluhráč Sebastian, od kterého se míč odrazil zpět do pole. Konečný výsledek 14:2 je odpovídající dění na hřišti.

Souhrnné hodnocení všech hráčů: Přes vysokou porážku pochvala za týmový výkon, bojovnost a chuť do hry. Nějaké chybičky se určitě našli, ale o těch kluci ví. Za tuto porážku bych rozhodně nevěšel hlavy dolů. Naopak, pokud bysme předvedli stejný výkon i ve zbylých utkáních, určitě bysme měli bodovat.

Góly: Dan Procházka , Dan Knotek.

Sestava: Dan Knotek, Samuel Střelka – kapitán, David Plicka, Adam Pěč, David Jiroušek, Josef Lukavský, Matyáš Hromas, Sebastian Štock, Dan Procházka, Jakub Špitálník, Ondřej Čáp.

Hráč zápasu za SK Třeboradice: všichni, za bojovnost.

trenér M. Plicka