Za chmurného počasí jsme nastoupili proti Junioru. Postavení v tabulce slibovalo vyrovnaný souboj. Bohužel, už při pohledu do zápisu bylo vidět, že soupeř již druhý zápas po sobě nastoupil notně posílen o 8 hráčů ročníku 2005. V minulém kole ve stejné sestavě nadělil Junior Admiře výprask 17:1. Bylo vidět, že soupeř je fotbalově vyspělejší. Naši kluci, ale nesložili zbraně a s heslem “Nepřátel se nelekejme…” se pustil do nerovného boje Davida s Goliášem. Přestože soupeř byl více na míči, v desáté minutě jsme vedli zásluhou Dana Procházky 2:0. Střely Junioru končili buď vedle, nebo je zlikvidoval David P. Časem se však začala projevovat větší fyzická zdatnost soupeře umocněná nepochopitelným nepískáním faulů, držením a vrážením soupeře ze strany rozhodčího. O poločase jsme prohrávali 2:3 a utíkali jsme se schovat před lijákem, který se spustil z černých mraků. Utkání bylo asi na 30 minut přerušeno, což jsme využili alespoň k převlečení promočených dresů za suché. Tato výměna nám však štěstí nepřinesla. Junior pomalu, ale jistě navyšoval skóre. Za nás dokázal snížit opět jen Dan. Konečný výsledek zněl 3:8. Všichni aktéři tohoto utkání však zaslouží ocenění, za odehrání celého utkání v počasí, do jakého by ani psa nevyhnal.

Hodnocení hráčů:
Dan Knotek – v brance co mohl, to chytil, ale obránci mu ve druhé půli moc nepomohli. V poli se Dan snaží vždy něco vymyslet. Je vidět, že pokud něco zkazí, tak si to bere moc k srdci.
David Plicka – v brance velmi slušný výkon, ve hře důrazný, nebojí se do soupeře opřít tělem. Je potřeba hodně trénovat rychlost.
Adam Pěč – na Adamovi je strašně vidět, zda ho zápas baví, nebo ne. Je schopen odehrát jednu polovinu výborně a druhou jakoby byl duchem nepřítomen.
David Jiroušek – jako vždy dopředu rychlý, nebojácný jako tank s dobrou střelou na branku, ale směrem ke vlastní bráně, aby ho naháněli všichni čerti.
Josef Lukavský – důrazný a zarputilý výkon, pilíř obrany. Občas hlavu více nahoru a nahrát spoluhráči.
Matyáš Hromas – vycházeli mu kličky, zasekávačky, soupeř nevěděl jak mu vzít balon. Chybí síla v nohou pro rychlejší nahrávku a střelu.
Dan Procházka – opět se gólově prosadil. Pokud je přímý kop z bližší vzdálenosti, můžeme jít na vlastní půli, jelikož je to jistý gól. Chtělo by to občas nahrát.
Ondřej Čáp – bojovný výkon, jako jeden z mála nepřestává hrát i po ztrátě balonu a „rve“ se o každou minutu na hřišti. Chybí síla v osobních soubojích.
Karel Hinšt – jako obránce důsledný, nebojí se, ale je potřeba rychleji dostat míč na zem a více podpořit i útok.
Jan Prokš – směrem dopředu je vidět zlepšení a chuť do fotbalu. Po ztrátě balonu, ale přestává hrát.

Góly: Dan Procházka 3

Sestava: Dan Knotek, David Plicka, Adam Pěč, David Jiroušek, Josef Lukavský, Matyáš Hromas, Dan Procházka, Ondřej Čáp, Karel Hinšt, Jan Prokš – kapitán.

Hráč zápasu Dan Procházka za 3 chytré góly.

trenér M. Plicka