Výjimečně v pátek jsme nastoupili k poslednímu utkání sezony proti Ruzyni. Za horový žačátek může sice z části silný vítr, který foukal proti naší brance, ale z části i nedostatečné soustředění hráčů na hřišti. V první čtvrtině jsme prohrávali už 0:4, jeden vstřelený gól znamenal pouze snížení na 1:4. Po 2.čtvrtce byl stav 2:5, kdy za zmínku stojí gól Pepy. Brankář soupeře nejprve chytil střelu na branku, podíval se komu míč rozehraje a jelikož jsme všechny hráče obsadili, položil si míč na zem a chtěl zahrát pravděpodobně dlouhý míč dopředu, jako když vykopává aut. Pepa, dobře znající pravidla, však dobře věděl, že se nejednalo o aut a míč byl stále ve hře. Přiběhl k překvapenému chudákovi brankáři a poslal mu merunu do sítě J .  Po přehození stran vítr jako naschvál přestal silně foukat a z našeho plánovaného obléhání soupeřovy svatyně sešlo. Ve druhé půli jsme byli již jednoznačně lepším týmem, více než na zkorigování výsledku na 5:7 to však již nestačilo. Za zmínění ještě stojí „dělová rána“ od Matyáše cca z 18 metrů, kterou brankář Ruzyně stačil jen tečovat do vlastní brány. Škoda, vítězství na konec sezony bylo v našich silách. Konečný stav 5:7.

Hodnocení hráčů:
Dan Knotek – za góly, které dostal v brance nemohl. V poli však tentokrát předvedl poloviční výkon, než jindy.
David Plicka – za góly, které dostal, také nemohl. V poli standardní výkon.
Adam Pěč – tentokrát odehrál solidně celé utkání, a ne jen půlku jako jindy J . Také průměrný výkon.
David Jiroušek – konečně se mu podařilo vstřelit gól. Platí však stále to samé – zpátky se mu moc nechce.
Josef Lukavský – Mírně podprůměrný výkon. Jindy bojovností strhává  i ostatní hráče. Sice dal 2 góly, ale kdyby víc běhal, mohlo jich být víc.
Matyáš Hromas – snažil se. V rámci svých možností odehrál velmi slušné utkání. Pokud zesílí, Barcelona si ho koupí jako náhradu za Messihio J.
Dan Procházka – poloviční výkon oproti jiným utkáním. Utápěl se v kličkách. Nutno podotknout, že oproti minule hrál tentokrát obranu.
Sam Střelka – snaživý výkon. Když spadnul, snažil se rychle vstát a vybojovat míč zpět. Jeho výkony jdou každým utkáním nahoru. Pokud zesílí, bude to ještě lepší.
Kuba Špitálník – původně nebyl nominován, ale nakonec nastoupil. V souboji o míč důrazný. Jako obránce však za sebou párkrát zapomněl útočícího hráče.
Vojta Pospíšil – tvrdý, neústupný v souboji o míč. Jako jeden z mála se nebojí udělat kličku. Ještě zapracujeme na větší podpoře útoku a potom se ozve Slavia J.

Góly: Pepa 2, Matyáš, David J., Dan P.

Sestava: Dan Knotek, David Plicka, Adam Pěč – kapitán, David Jiroušek, Josef Lukavský, Matyáš Hromas, Dan Procházka, Sam Střelka, Kuba Špitálník, Vojta Pospíšil

Hráč zápasu: tentokrát jsou 2 – Matyáš Hromas a Sam Střelka (kdyby všichni bojovali jako tihle dva, s přehledem bychom vyhráli).

trenér M. Plicka