Je již tradicí, že každý nový ročník v našem klubu, Školička, se účastní turnaje „Podzimní fotbalová liga“ O Pohár MČ Praha 8, který pořádá FK Meteor Praha.Letošní ročník přesunul pořadatel na travnaté libeňské hřiště a nebýt špatného počasí, kdy se muselo na vedlejší umělku, bylo by to opravdu dokonalý. Turnaje se účastnilo osm mužstev, která se ve čtyřech hracích dnech utkala podle hracího losu turnaje.

Naši borci odehráli celkem 20zápasů ( 10v, 2r, 8p ), vstřelili 54 branek a 53 obdrželi. Jejich vystoupení a reprezentaci klubu musím hodnotit jen známkou nejvyšší. Celkové třetí místo v kvalitně obsazeném turnaji je pro ně odměnou a určitě v jarní lize, kam se určitě budeme chtít dostat, docela vysoce postavenou laťkou.

Mužstvo odehrálo turnaj ve složení : Ondra Bureš, Filip Honzárek, Dan Sedláček, Tomáš Zelenka, Václav Ouda, Štěpán Řehák, Daniel Nünning, Ondra Irimičuk, Samuel Honajzer, David Hinner, Matěj Kolář a Matěj Homoloj, střelcem našeho mužstva se stal Filip Honzárek.

V konečném součtu turnaj dopadl následovně: 1. Rakovník, 2. Brandýs, 3. Třeboradice, 4. Střešovice, 5. FA Praha, 6. Ďáblice, 7. Motorlet, 8. Meteor. 

Naši borci pomalu nasávají ten fotbalový kolotoč a určitě ještě hodně uvidíme a uslyšíme o tomto mužstvu ( pokud je udržíme ). Hodně zdaru!           

trenér JK