V teplém prvním jarním víkendu přijelo na první trávníkovou bitku mužstvo ČZU. První minuty zápasu se odehrávali většinou mezi vápny obou mužstev. Náznak první domácí šance byla v 18 minutě, kdy se Míra Ž. probojoval do vápna, k dorazu se dostal Jirka Š., ale slabou pravou nohou mířil mimo bránu ČZU.  Dále byl z pohledu diváků relativně nudný fotbal bez výraznější akce. Za zmínku možná ještě stála situace ze 44miutý, kdy se ke střela dostal „výletník“ Bojda, jeho tvrdá střela byla ovšem sražena mimo bránu.

 

V druhém poločase bylo k zaznamenání více akcí. Například ta ze 60minutě, která započala na půlce hřiště a účastníci jednoho, max dvou doteků byli – Ondra>Šony > Novas> Kejhyč > Novas, který ovšem již ve vápně soupeře již do přihrávky těsně nezasáhl.

O deset minut později Míra Ž. zatáhl napravo míč , nacentroval na vzdálenější tyč, ale Kejhyč hlavičkoval, v záklonu, vysoko nad.  Neujala se ani situace ze 77minuty, kdy se do vápna dostal Pavel, byl sice přetlačen hostujícím obráncem, který posunul malou domů brankáři. Tuto přihrávku ale vystihl Kejhyč, stačil si míč zpracovat, na malém vápnu ještě přikrýt, současně otočit a vyslat střelu. Brankář ČZU byl na svém místě a k dorážce, ke které se dostal Šony už byla slabá a gólman chytil. Toto byla asi největší šance celého utkání.

V 80 minutě si ještě vystřelil směr ČZU jeden míč Poky, který se dostal k odraženému balonu na půlkruhu, ale jeho střela opět mířila vysoko nad. V 82 minutě možná stačilo málo aby se skóre měnilo, když Šony zleva opět přízemní střelou centroval, ale míč proletělem celým malým vápnem nikým netečován.  Domácím zatrnulo v poslední minutě zápasu, kdy se hostující ČZU řítili na Chmeldu, ale i s přispěním teče střela mířila nad jeho branku.

Nemastný, neslaný, zápas skončil tedy bez branek.

Sestava/hodnocení/ :  Chmelíček /5/ – Žofák M. / 6 / ; Češpivo / 5/; Jehlička / 5 /; Šonský J. / 5 / – Pecháč T. / 7 / ; Pokorný / 5 /; Novák / 6 / ( 68. Šonský Jan ) ;Richter/ 5 / ( 42.Hrubý/ 5 /);  – Kejha/ 6 /; Žofák P. / 5 /

Hodnocení trenéra:  Prospali jsme prvni polocas, ve kterem jsme se vubec nedostali do tempa. Souper byl rychlejsi, vyhraval osobni souboje a sbiral odrazene mice. Druhy polocas o dost lepsi. Hralo se na jednu branu. Bohuzel jsme nedokazali promenit par nasich polosanci. Za druhy polocas palec nahoru. Tak bych si to predstavoval s nasazenim. Zklamani je ze ztraty bodu. Dik vsem, co prisli.