V 1.kole nového ročníku jsme zavítali na hřiště Troje. Ještě před utkáním jsme museli řešit situaci, kdy z nejrůznějších důvodů jsme neměli ze stálých 3 brankářů ani jednoho. Z utkání se na poslední chvíli omluvil Franta a Honza, proto jsme narychlo povolali prověřené posily z přípravky – Filipa, Marka a Matěje. Pozici brankaře jsme vyřešili bez problémů – zájemců o post Petra Čecha bylo dost. Soupeře, který měl problémy dát vůbec sestavu dohromady jsme od začátku zatlačili a byli jsme jasně lepším celkem, i když naše poločasové vedení 6:4 odpovídá spíše vyrovnanému utkání. Ve druhém poločase již, ale domácí nestíhali a Třeboradice na Troji stříleli jako u Verdunu . Jeden gól za druhým.

Konečný účet Troja-Třeboradice 5:19.

Za utkání musím všechny kluky pochválit, jelikož i přes znatelnou převahu hráli stále naplno a utkání v závěru nevypustili. Ve druhém kole nás však čeká silná Březiněves a to bude tvrdý oříšek.

Sestava: Pepa, Dan P., Adam P., Adam H., Marek, Filip K., Matěj Š., Filip P., Petr, Jakub, Alex, Ondra, Sebastian.

Góly: Jakub 5, Pepa 4, Matěj 3, Marek 2, Filip P.. Alex, Dan, Sebastian, vlastní

Hráč utkání: Petr – solidní výkon podalo vice hráčů, avšak na Petrovi se shodli oba trenéři. Na pravé straně zálohy to poctivě odmakal.

Tabulka ml. žáků:

  1. SK Třeboradice  19:5      3
  2. Březiněves         10:2       3
  3. Uhelné sklady  9:1          3
  4. Smíchov              5:0          3
  5. Admira                 0:0          0
  6. Chabry                 0:0          0
  7. Čakovice             0:5          0
  8. Bohnice               2:10       0
  9. Lochkov              1:9          0
  10. Troja                     5:19       0