30.9.2017 17:15 > Na sobotní večer mělo Třeboradické Béčko naplánováno další zápas a tentokrát v netradiční čas – 17:15 na hřišti favorizovaného Tempa. Zápas na umělé trávě, sestava s dvěma napůl zraněnými hráči, jedním střídajícím hráčem a umělé osvětlení nahrávalo do karet domácímu Tempu. Třeboradičtí se nestihli ani rozkoukat a v 5. minutě se vydal po dlouhém nákopu z pravé strany do úprku domácí Žalud, kterého kvůli špatnému načasování výběhu hostující Chmelíček lidově ,,sejmul“ nařídil rozhodčí pokutový kop z něhož se prosadil domací Gronych – 1:0. S vidinou lehkého gólu se domácí spíše zatáhli a otevřeli tak hru pro hosty z Třeboradic. Za zmínku stojí především kombinační spolupráce na pravé straně Třeboradic, kdy se do pokutového území domácích dostávali autoři kombinační parády – Kyncl, Šonský Jan a bratři Žofákovi. V 18. minutě si na levé straně hezky Jirka Š. přehodil domácího kapitána a z velkého vápna našel na úrovni penalty Honzu Š. který ale bohužel míč do brány neprotlačil. V 22. minutě opět po pravé straně zatáhl po kombinaci Kyncl balón do vápna, který propadl k Pavlovi Žofákovi a ten utaženou střelou k tyči překonal z hranice velkého vápna  domácího gólmana – 1:1. Do konce poločasu vyložená šance ani jednoho z týmů nepřišla a až na neodpískanou penaltu na Pavla Ž. po krásném úprku téměř z půlící čáry se nic významného nestalo.

Na začátku druhé půle přišlo vynucené střídání na straně Třeboradic i Tempa a to když se zranil nejdříve Žalud a poté Šonský Jiří. Jirku Š. nahradil na hřišti jediný střídající hráč Třeboradic Ondra Polák, který přinesl na levou stranou uklidnění a zpřesnění hry. V 65. minutě se domácí útočník Gronych vydal z náběhu sám na Chmelíčka, který ale stoprocentní šanci lapil a udržel tak naději Třeboradic. V 72. a 78. minutě se k rohovému kopu dostal shodně Žofák M. bohužel však ani jednou

nedokázal míč usměrnit mezi brankovou konstrukci. Konec zápasu se nesl ve znamení bojovnosti především trojice Kyncl, Žofák P., Šonský Jan, ale ani tato touha po výhře nezajistila vedoucí gól.

Zápas tak skončil dělbou bodů.

Jiří Šonský 

Sestava: Chmelíček [5] – M. Žofák[6], Petlan[6], Kvapil[7], Hrubý[7] – Honza Šonský[6], Pokorný[7], Brunclík[7], Jiří Šonský[6], P. Žofák[7] – Kyncl [7]

Hodnocení trenéra: Byl to vyrovnaný zápas, celkem poklidný. Pár chyb se jako vždy objevilo, ale kluci to odjezdili po zadku a bod je dobrý. Teď to chce tři body doma. Díky všem co přišli.