29.4.2018 17hod> Mladší žáci nastoupili ve velmi oslabené sestavě na Cibulkách proti čtvrtému celku naší skupiny Uhelným skladům. Přestože chyběly některé opory, ke kterým se ještě těsně před zápasem přidal zraněný Petr, odehrál zbytek týmu utkání na hraně svých sil a s pomocí 3 hráčů ze starší přípravky jsme uhráli přijatelnou porážku 0:3. Takhle se bojuje o místo v základní sestavě!

David – po dlouhé době nastoupil v bráně, kde nakonec inkasoval pouze 3 krát, což je zatím nejmenší počet obdržených gólů v jarní sezoně. Výborný výkon!

Adam P. – hrál v obraně a záloze. Svou rychlostí  na soupeře platil, zejména v obranné fázi. Super výkon!

Maty H.- Nebál se o 2 hlavy větších soupeřů, odebíral míče, zakládal protiútoky, dokázal přerušit hru. Při hře 1 na 1 přes něj soupeř nedokázal přejít. Bezchybný výkon!

Franta – Úvod Frantovi trochu nevyšel, protože neposluchal pokyny trenérů. Poté, ale poctivě odmakal zbytek utkání. Podstoupil spoustu soubojů a několikrát dokázal vybojovat ztracený míč. Paráda!

Ondra – Svoje obranné povinnosti si splnil bez problémů. Hrál vlevo, vpravo, uprostřed. Nikde nepropadl. Neprostupná hráz. Dávám jedničku!

Vasil –Míč ho sice trochu neposlouchá, ale je to bojovník k pohledání. Nevypustil jediný souboj. Nebál se jít dopředu a jen kousek chyběl k tomu, aby dal gól. Posledních 20 min chytal a gól nedostal. SUPR!

Marek –Technicky i rychlostně se vyrovnal soupeři, který byl o 2 roky starší.Výpadem po levé straně pláchnul přes celé hřiště,jen ten gól tomu chyběl.Díky Markovi jsme vyhráli alespoň na housle 1:0. YES!

Filip K. –Jistota zadních řad. Rozehrává s rozvahou. Nebál vlítnout do souboje a tělem ho odstavit.Na levé straně si vychutnal 2 protihráče,kteří zůstali stát jak opaření. U Filipa standardní výkon. Excelenet!

Matěj – Opět motorová myška mezi obry. Běhal dopředu, dozadu. Rval se o každý míč. Věková ani výšková indispozice nebyla znát. Pochvala!

Sebastian – Konečně do toho dal trochu života. Podržel balon, dokázal pěkně nahrát, vracel se. Jen tak dál. Dobrá práce!

Jakub – Jako správný kapitán hrál s hlavou nahoře, neukavapoval se, bojoval, snažil se rozdávat míče. Druhý poločas zvládl bez střídání. Bomba!

SK Uhelné Sklady  – Třeboradice 3:0

Sestava: David., Adam P., Maty, Franta, Ondra, Vasil, Marek, Filip K., Matěj, Sebastian, Jakub

Gól: nikdo

Hráč utkání: Maty H. – Přestože všichni dnes bojovali, výkon Matyho byl dnes nadprůměrný. Na hráči utkání se shodli oba trenéři.