13.5.2018 15hod  > Na nedělní zápas do Chaber vyrazili madší žáci Třeboradic. Někteří si před zápasem střihli ještě  ETAPU TOUR de FRANCE vedoucí z Miškovic do Chaber. Jelikož všichni 3 závodníci Matěj Contador, Jakub Froome a matador Michal Pantani přijeli po časovém limitu, hrozila jim diskvalifikace. Vzhledem ke kvalitám těchto závodníků však byli připuštěni k zápasu. J  Domácí s vidinou jednoduchého vítězství si ani v duchu nepřipouštěli, že by mohli s Třeboradicemi ztratit nějaké body. Když však po výborně odehraném poločase z obou stran zůstával nerozhodný stav 0:0, byli chaberští dosti zaskočeni odporem srdnatě bojujících třeboradických, kteří mohli klidně o poločase vést 2:0, kdyby Pepa s Petrem proměnili 2 naše tutovky. Dokázali jsme klást odpor ještě 10-15 min druhého poločasu, poté se povedlo vstřelit Chaberským šťastný gól, následně druhý a bojovnost na straně Třebo trochu polevila. Závěrečný stav 7:0 pro domácí je pro nás v konečném účtování trochu krutý, i tak si ale všichni zúčastnění hráči zaslouží pochvalu za bojovný a fotbalový výkon, který uznale kvitovali i chaberští trenéři.

SK Dolní Chabry – Třeboradice 7:0 

  1. Shodou okolností měl náš hráč Pepa stejné příjmení jako rozhodčí zápasu – „Lukavský“ . Tato čistě náhodná shoda jmen nám však gól nepřinesla.:-) 

Sestava: David, Ondra, Vasil, Pepa, Filip K., Marek, Jakub, Matěj, Petr, Alex, Adam D., Adam H.

Gól: nikdo

Hráč utkání: Alex – S přehledem sobě vlastním řídil obranu. Žádné unáhlené odkopy, ale snaha o konstruktivní rozehrávku. Jistota zadních řad.