26.05.2018 >  / GDPR – článek / K předposlednímu utkání jsme se přesunuli na derby do Čakovic. Jelikož se jedná o nejprestižnější derby a nikdo z kluků nechtěl chybět, udělali jsme v nominaci výjimku a nominovali jsme všechny hráče, kteří se mohli zúčastnit. Kluci k zápasu přistoupili velmi dobře a po celý zápas jsme byli týmem, který měl vice míč na kopačkách. Škoda jen, že jsme si nevytvořili vice brankových příležitostí. Domácí hráli ze zabezpečené obrany a pokoušeli se o rychlé protiútoky, které měli velmi dobře nacvičené. V utkání jsme tahali za delší konec provazu, avšak vždy, když jsme dokázali vstřelit gól, domácím se podařilo vyrovnat. Vedli jsme 1:0, 2:1 a 3:2. Domácí však opět srovnali na 3:3. Měli jsme i štěstí, neboť čakovické rychlé protiútoky, kdy šel jejich útočník sám pouze na našeho brankáře nebyly ojedinělé. Naštěstí něco dokázal náš hráč č.1 chytit a něco šlo vedle. Výsledná remíza 3:3 byla nakonec spravedlivá.

Avia Čakovice – Třeboradice 3:3 (2:2) – ml.žáci

Sestava: hráč. č.1, hráč. č.2, hráč. č.3, hráč. č.4, hráč. č.5, hráč. č.6, hráč. č.7, hráč. č.8, hráč. č.9, hráč. č.10, hráč. č.11, hráč. č.12, hráč. č.13, hráč. č.14, hráč. č.15, hráč. č.16,

Gól: hráč. č.10 – 2 góly, hráč č.14 – 1gól

Hráč utkání: Hráčem utkání jsem chtěl zvolit hráče č.10, avšak chyba v závěru, ze které soupeř vyrovnal ho o ocenění připravila. Dalším kandidátem byl hráč č.11, který opět podal velmi kvalitní výkon, avšak něco málo tomu chybělo. Nakonec jsem se rozhodl zvolit za hráče utkání č.7, který si v obraně splnil vše na jedničku – odebrání míče, nebál se vyhrát hlavičkový souboj, udělat kličku, přesně nahrát. Přes jeho stranu jsme nedostali ani jeden z gólů.

M.Plicka