SK Třeboradice B – TJ Sokol Písnice 3:1 

21.10.21018 > Za pěkného nedělního počasí náš čekal další domácí zápas, tentokrát s týmem TJ Sokol Písnice. Po nepovedeném venkovním zápase na Hostivaři jsme chtěli opět naplno bodovat. Marodka se postupně vyprazdňuje a tak měl trenér více možností než oproti předchozímu zápasu.

Úvod zápasu vyšel Třeboradickým skvěle. V 1. minutě se dostal do úniku po levé straně Figy, ale centr mu příliš nevyšel. Ten se ale povedl o 3 minuty později Pavlovi Žofákovi, který našel nabíhajícího Farkyho a ten z voleje umístil k tyči – 1:0

Rychlá vstřelená branka, ale domácím spíše uškodila než pomohla. Najednou přestali běhat, nabízet se a to soupeř vycítil šanci. Velký problém nám dělali dlouhé nakopávané balony na důrazného Trikala, který naší obraně silně zatápěl. Naopak vepředu jsme nedokázali podržet balony a ty se nám hned vraceli zpět.Písnce udeřili zaslouženě ve 14. minutě. Hosté rychle rozehráli standardku, nakopli dlouhý balon na Čápa, který byl důraznější v souboji se stopery a sám proti Chmeldovi se nemýlil – 1:1

Soupeř byl najednou lepší a silnější na míči. Šance si ale vytvářel spíše po rohových kopech, kdy ale naštěstí většinou minul domácí branku. Třeboradice nedokázali podržet delší dobu balon a chyběl větší klid v útočné fázi a proto byli nakonec rádi za konec prvního poločasu.

Do druhého poločasu vstoupili domácí se změnou rozestavení a 1 změnou, kdy Andy García nahradil Jirku Šonského. A druhý poločas začal stejně jako první. Domácí byli aktivnější, bylo více pohybu a soupeře najednou začali přehrávat. A odměna přišla v 51´minutě. Po autovém vhazování se k míči dostal Pavel Kvapil a poslal pěkný centr do vápna, kde se k hlavičce dostal opět Farky a vstřelil důležitou branku na 2:1.

Tato branka domácím pomohla a najednou jich bylo plné hřiště. A v 63´minutě se opět měnilo skore. Filip Lhota dobře udržel balon, posunul ho Andymu, který rychle prodloužil na nabíhajícího Farkyho a ten podél vybíhajícího brankaře zvýšil na 3:1 a připsal si tak hattrick.

To hosty zlomilo a domácí tak mohli více kombinovat a držet balon. Soupeř se snažil ještě domácí zatlačit, ale co prošlo to pochytal Chmelda. Do konce zápasu se tedy pak už nic důležitého nestalo a béčko si tak připsalo důležité 3 body do tabulky.

Za týden hraje opět doma s béčkem Vršovic. Tentokrát ale již v sobotu od 11:00  

Hodnocení trenéra:

Chtěli jsme napravit selhání z minulého týdne na Hostivaři. Do zápasu jsme vstoupili výborně a rychle se ujali vedení. Bohužel to nám spíše uškodilo. Zřejmě jsme si mysleli, že soupeři nasázíme 5 branek. Tak to ale nebylo a Písnice začali hrát velmi dobře. My dělali chyby v obranné fázi. O poločase jsme si řekli, že to takhle opravdu nejde a že musíme začít hrát. Druhá půle již byla výrazně lepší. Dokázali jsme vepředu podržet balon a hned se nám to nevracelo. Odměnou byly 2 branky Farkyho. Takto musíme hrát i příští zápas proti Vršovicím.

Sestava: Chmelíček – M. Žofák, Hrubý, Kvapil, Šonský (46´García) – Kadeřábek (86´Bureš), Petlan, Podaný, Lhota (88´Andrisák) – P. Žofák, R. Farkaš (79´Kokoška)

Branky: 4´, 51´a 63´ Farkaš – 14´Čáp

Honza N.

Pokud jste na našich stránkách cokoli nenašli, napište nám. Odpovíme do 24hod.

14 + 14 =