FK Klánovice – SK Třeboradice B 0:1 (0:0)

3.11. 14 hod > K zápasu se opět sešla jiná squadra než v minulých zápasech. Na poslední chvíli ještě vypadl „Hruby“ a tak se do sestavy nominoval poprvé v této sezóně i trenér týmu :-) Ač klánovičtí na tom nebyli před zápasem bodově dobře, vždy prohráli zápasy o gól. Třebo rezervu tedy čekal těžký zápas.

To se potvrdilo od prvních minut. Mladí klánovičtí byli daleko kompaktnějším týmem a nejvíce to bylo vidět od cca.10,15 minuty zápasu. I když dobrou náznakovou šanci jsme viděli v 15 minutě, kdy „Figi“ zahrával přímý kop v hlouby poloviny klánovických, míč se přízemní střelou dostal až uhlopříčně na roh malého vápna, kde už překvapený Míra ani moc nestačil svoji nohu nasměrovat aby míč pořádně trefil. Domácí se začali více a více sehrávat a na obranu třeboradických se valil jeden útok za druhým. V 17 minutě poprvé výrazně zachránil „Chmelda“, když se domácí probili až do vápna,ale „Chmelda“ dobře vyběhl a vrhnul se pod nohy soupeře. Ve 39 minutě potom „Figi“ opět dobře nacentroval z levé strany ale na křížný přízemní centr ani Andy ani „Koky“ nedosáhl. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu i když výraznou převahu měli domácí.

Do druhého poločasu domácí vystřídali a za dobře hrajícího Bareše nastoupil Škvor, což se na konci zápasu ukázalo jako NE zcela dobrý tah od domácích.Třeboradická rezerva totiž v druhé půli začala mít více ze hry. V 63 minutě „Figi“ našel na zadní tyči „Kokyho“ale ten nedoklouzal přesně za balonem. Hra, z důvodu ne přesně rozhodujícího rozhodčího, začala být hodně nervózní na obou stranách. V 65 mnutě zahrával Pavel přímý kop z levé strany hřiště. Zeď neobstřelil,ale k míči se dostal na půlkruhu velkého vápna „Novas“ a hezkou střelou orazítkoval pravou tyč klánovické branky.

V 73 minutě se mohlo měnit poprvé skóre. Domácí zaútočili po své pravé straně, „Petly“ se ve vápně chtěl rychle otočit, uklouzl a ve chvíli kdy měl na zemi ruku ho do ni nakopl domácí hráč = penatla. „Chmelda“ se při tomto verdiktu rozhodčího dlouho rozčiloval až dostal žlutou kartu. K míči se postavil sebevědomí Škvor. Poslal „Chmeldu sice na druhou stranu než kopal, ale sám se do brána o nějaký metr netrefil. Následně neunesl výsměch „Chmeldy“ a žaloval u rozhodčího…ten zůstal ovšem, výjimečně, klidný.  A již ohrané pravidlo Nedáš / Dostaneš, i dnes platilo.

V 75 minutě se totiž dostal do úniku Milan. Dostal se až do velkého vápna, ale jeho střelu gólman zpomalil. Jak je ovšem důležité sledovat hru předvedl Třebo kapitán „Figi“ který z druhé vlny trefil odkrytou branku – 0:1. Do konce zápasu se sice hosté tlačili, ale Třebo rezerva hubenou výhru zkušeně uhájila.

J.Č.

Hodnocení trenéra: Cenná výhra. Měli jsme problémy se sestavou, kdy chybělo několik důležitých hráčů. Klánovice, ikdyž na tom nejsou v tabulce nejlépe, nehrají špatný fotbal a přesvědčili jsme se o tom v prvním poločase kdy nás zatlačili. Druhou půli jsme se zlepšili. Měli jsme i štěstí, kdy soupeř neproměnil penaltu. Poté jsme vstřelili branku a soupeře už do ničeho moc nepustili. Jsem tedy rád za důležitou výhru. Mrzí mě ale opětovné zranění Míry Žofáka. Snad to nebude nic vážného. Příští týden nás čeká důležitý zápas doma s ČAFC. Chtělo by to potvrdit tuto výhru.

Sestava: Chmelíček – M. Žofák (75´Farkaš), Kvapil, Petlan, Šonský – Kokoška, Novák (90´Čáp), P. Žofák, Lhota – García, Novotný (85´Andrisák)

Branka: 77´Lhota

<iframe width="420" height="315"<!-- [et_pb_line_break_holder] -->src="https://www.youtube.com/embed/_BEouhu_QqE?autoplay=1"><!-- [et_pb_line_break_holder] --></iframe>

Pokud jste na našich stránkách cokoli nenašli, napište nám. Odpovíme do 24hod.

14 + 12 =